https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radenski lovski kolegi obiskali in obdarili Jožeta Kaučiča

13.03.2015 ob 14:00  

Te dni je delegacija Lovske družine Radenci, v sestavi: Franc Čuk, Franc Smolko, Janez Konrad, Feliks Slavič, Srečko Kegl in Silvo Ficko obiskala lovskega tovariša Jožeta Kaučiča, ki je obeleževal okrogel življenjski jubilej, 70. rojstni dan.


Jožetu so tovariši čestitali ob 70. rojstnem dnevu in mu izročili tudi priložnostno darilo. Ob bogato obloženi mizi ter dobri domači kapljici, kjer so se tovariši jagri spominjali lepih trenutkov iz lovskega življenja, smo med prijetnim klepetom slišali marsikaj zanimivega.

Za svoje delo in dosežke v lovski organizaciji je Jože Kaučič doslej prejel številna priznanja in odlikovanja. Za požrtvovalnost in krepitev medsebojnih odnosov med LD Ljubinj in LD Radenci, je tudi častni član pobratene lovske organizacije iz Ljubinj. V lovski družini je tudi zelo prizadeven in deloven, tako da je v petih mandatih bil član upravnega odbora, v po dveh mandatih še član nadzornega odbora ter disciplinske komisije, katere član je tudi sedaj. Trenutno je tudi revirni vodja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      13.03.2015 ob 23:32 smrt

      Nej čüdo kda se vse povprek spostrejlajo .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.