https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Murska Sobota: Neznani voznik na prehodu za pešce zbil kolesarja-otroka in odpeljal

17.03.2015 ob 7:25  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, nesrečo pri delu, pet prometnih nesreč, dve kršitvi javnega reda in miru, povoženje divjadi, poškodbo vozila na parkirišču ter zasegli moped.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v hišo v Boračevi, tatvina mobilnega telefona in poškodovanje vozila v Gornji Radgoni, goljufija in ponarejena listina v Murski Soboti, vlom v gospodarsko poslopje v Dolencih ter tatvina valjarja v Godemarcih.

V Šafarskem je v dopoldanskem času prišlo do nesreče pri delu, ko se je pri podiranju drevesa lažje poškodovala ena oseba.

Policisti Postaje prometne policije obravnavajo prometno nesrečo, katera se je zgodila na Kopališki ulici v Murski Soboti okrog 15.00 ure. Neznani voznik neznanega vozila je na prehodu za pešce trčil v kolesarja-otroka, kateri se je pri tem lažje telesno poškodoval, voznik pa je s kraja odpeljal. Očividce prometne nesreče naprošamo, da se oglasijo na policijski postaji ali pokličejo na številko 113 ali 080 1200. V ostalih prometnih nesrečah je nastala materialna škoda.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote ter na pomurski avtocesti.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2015 ob 10:09 hmmm gost

      seveda trčil, kelko krat bi že ge lejko koga ta vdaro, pa se vozen po predpisaj v mesti, izven mesta oz. vasi pa se pelan malo več kak 90km/h, ali tei nesreče ka se pa dogajajo na prehode za pešce, kelko so tu krive voznike, če pešči oz kolesari sploj ne gledajo ne levo ne desno, te pa smo oz. so vozniki avtomobilov krivi za vse.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2015 ob 10:45 kolesar gost

      Hmmm, imaš prav, vendar s kraja se ne odpelje in pusti otroka !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2015 ob 15:20 pešec gost

      To je istina hmmm!!! Nešterni sploj ne poglednejo L D pa še slušalke majo v vüjaj. Ležej se pešec pa kolesar ustavita na cesti kak pa avtomobilist. To je enako kot , da bi se VLAK mogo ustaviti, ker de avto prečkal tračnice. Koja glupa zakonodaja!!! Zato pa je toliko nesreč na prehodih, ker nimajo nobene skrbi. Ges na primer avto pustim naj odpelje, ko je cesta fraj nato prečkam ali pa zdignen roko ka iden prejk.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2015 ob 21:15 VARNA VOŽNJA gost

      Vse več je avtomobiliv na cestah vse več de nevarnosti za pešce in kolesarje...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.