https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na sejmu Green bodo zbirali rabljena oblačila

20.03.2015 ob 8:15  

V času trajanja sejma Green v Gornji Radgoni med 26. in 29. marcem bo na sejmu potekala akcija zbiranja rabljenih oblačil.


Akcijo bosta izvajala Regionalni sklad dela za Pomurje in Pomurski sejem v sodelovanju s podjetjem Saubermacher - Komunala Murska Sobota.

Zbirajo oblačila, ki so še uporabna oziroma tista, ki so vam premajhna ali prevelika, oblačila preteklih sezon in tista, ki jih ne nosite več. Zbrana oblačila bodo šla v predelavo, iz njih pa bodo narejena nova.

Vsi, ki boste prinesli vsaj pet kosov uporabnih oblačil, boste dobili 50 % popusta na redno vstopnico za sejem in 50 % popust na nakup oblačil Puppa v trgovini na Cvetkovi ulici v Murski Soboti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti akcije najdete v priponki:

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.