https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Ljutomerske odbojkarice z zmago zaključile sezono

Ljutomer, 23.3.2015  

V soboto, 21.3.2015, sta se v športni dvorani ŠIC Ljutomer na zadnji prvenstveni tekmi 3. državne odbojkarske lige – vzhod pomerili ekipi ŽOK Ljutomer in Prevalje II.


Ekipa ŽOK Ljutomer je Prevalje II na domačih tleh premagala s 3:1 (25:20, 22:25, 25:13, 25:22) in tako sezono končala na 1. mestu. Z odlično sezono, s šestnajstimi zmagami in le dvema porazoma, skupno pa so zbrale 46 točk, so si ljutomerčanke zagotovile napredovanje v drugo ligo. Naslova prvakinj so se pod vodstvom trenerja Janka Hochstättlerja veselile: Saška Belec, Sara Kutnjak, Kaja Makoter, Anja Brenčič, Sara Vozlič, Barbara Petek, Hana Hochstätter, Lea Belec, Nataša Fekonja, Valentina Kosi, Tjaša Kovačič, Sabina Štuhec, Veronika Mikl in Lara Makoter.

»S samo sezono sem zadovoljen, ker smo jo končali na prvem mestu in si s tem zagotovili napredovanje v drugo ligo«  je po tekmi pojasnil trener Ljutomerčank Janko Hochstätter in v nadaljevanju povedal še: »Tekma je bila OK, igrali smo brez pritiska, a smo igrali slabo, vendar na koncu vseeno zmagali. Zato moram tudi s tekmo biti zadovoljen. Kljub temu pa se ne smemo veliko pritoževati, saj ima ta ekipa veliko rezerve za drugo ligo. Cilj v drugi ligi je obstanek, vendar menim,  ob predpostavki, da ekipa ostane v isti zasedbi, nam bo to tudi uspelo.«

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2015 ob 13:22 NEKDO gost

      gospod trener - če se ne spoznate na pravilnike. Vsekakor ste osvojili prvo mesto v 3.DOL V Ž. Vendar s tem še niste v 2.DOL. Ker pravilnik lepo pravi, da se igrajo kvalifikacije. Toliko o tem vašem razlaganju.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2015 ob 16:17 trener gost

        prvouvrščena ekipa iz vzhoda napreduje direktno v drugo ligo, kvalifikacije igra drugouvrščena ekipa, v tem primeru Vuzenica.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.