https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Osrednja občinska predstava ob materinskem dnevu v Beltincih

Beltinci, 24.03.2015 ob 10:00  

V petek, 20.3.2015, so v Beltincih kot poklon vsem ženam, dekletom, materam ter staršem ob materinsko-starševskem dnevu  učenci OŠ Beltinci, POŠ Melinci, otroci Vrtca Beltinci ter učenki POŠ Dokležovje pod mentorskim vodstvom Jasmine Štaus Žižek, ki je skrbno izbrala vsebine, pripravili osrednjo občinsko proslavo.


Slavnostni govornik je bil župan Milan Kerman. Skozi glasbo, ples, recitacije smo spremljali tudi risbice, ki so jih prav posebej za to priložnost narisali najmlajši učenci. Bilo je nepozabno, otroci so navdušili prisotne v dvorani s svojo sproščenostjo, milino in talentom in iskrenostjo.

FOTO: Facebook Občina Beltinci

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2015 ob 11:28 jugovo gost

      SAMO STARŠI IN NEKAJ SORODNIKOV NASTOPAJOČIH ! V naši občini , je nekaj zelo narobe , kar bi moralo skrbeti tiste , ki so za te zadeve dobro plačani in samofšečneži ter bahavci !!!!! Po vaseh so bile proslave--predstave, dosti bolj obiskane in bodo našim materam in dekletom ostale v boljšem in trajnem spominu !Tukaj samo eni in isti priliznjenci, ki mislijo , da je z njihovo prisotnostjo v spečem položaju predstava bolj bogata , se motijo , na čelu z obči. veljaki !

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.