https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Največji dogodek pomladi prihaja v Mursko Soboto!

Murska Sobota, 25.03.2015 ob 10:00  

EKSTAZA ZABAVE, kot so jo poimenovali organizatorji, se bo tokrat ustavila v Murski Soboti. Po razprodanih koncertih v Novi Gorici, Novem mestu, Slovenj Gradcu in Brežicah, se zabava seli v veliki šotor, na parkirišče pred BTC City.

Severina, trenutno najbolj zaželena pevke na hrvaški sceni, obljublja nepozabno zabavo, kjer bo skupaj z obiskovalci prepevala svoje hite, kot so: Uno momento, More tuge, Alcatraz, Brad Pitt, Italiana, Grad bez ljudi, Uzbuna in Dobrodošao u klub.

Na omenjenem koncertu pa se bo predstavila z zadnjo uspešnico Generale skupaj z Učiteljicami, ki je bil objavljen v mesecu decembru in že ima več kot 16.000.000 ogledov.


Organizatorji pa niso pozabili na žensko publiko, katero bo ogreval Ivan Zak. Slednji je začel pri šestih letih igrat kitaro, pri 14 letih ustanovil svojo prvo skupino. Spustil se je v različne glasbene zvrsti na koncu se le našel na pop sceni. Nastopil je na številnih festivalih (Dora 2002, HRF 2003..).

Z uspešno balkansko divo Nedo Ukraden je posnel videospot "Tetovaža" in tako postal še bolj prepoznaven. Z romantičnimi glasbenimi hiti je osvojil številna ženska srca. Trenutno najbolj vroči komadi: Daleko, Bolja od najbolje, Tko mi krade in Naučila si me.


Za ogrevanje publike bo poskrbel eden najboljših slovenskih djev, DJ NEY! Za vse tiste, ki bodo imeli še moč žurati pozno v noč, pa je organiziran tudi uradni after party v ČILI BAR-u.


Zaradi velikega povpraševanja po vstopnicah vam svetujemo, da si le-te zagotovite čim prej.

Prodajno mesto vstopnic: ČILI BAR (BTC City), Eventim prodajna mesta in eventim.si.

Svojo udeležbo potrdite TUKAJ

 

PR sporočilo

    Fotogalerija