https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Na Pomurskem sejmu opravili rez potomke stare trte

30.03.2015 ob 7:15  

V okviru 28. Pomladnega sejma ter mednarodnega sejma „Green 2015“, ki med 26. in 29. marcem poteka na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni, so organizatorji poskrbeli tudi za kar nekaj spremljevalnih dogodkov.


Eden osrednjih tovrstnih dogodkov je vsekakor pomladanski rez potomke stare trte (žametne črnine – modre kavčine) z mariborskega Lenta, ki ob avtohtoni radgonski ranini, že nekaj let, raste ob Vinskem hramu Pomurskega sejmišča. Vse skupaj se je odvijalo po lepem in sončnem vremenu, kar je za govorce, direktorja Pomurskega sejma Janeza Erjavca, Slovensko vinsko kraljico Sandro Vučko in radgonskega viničarja Petra Cvetkoviča, lepa napoved za letošnje leto in prihodnost, tako v vinogradih, kot v gospodarstvu, razvoju in sploh v življenju vseh nas.      

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.