https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Križevci s preobratom do druge spomladanske zmage

Križevci, 6.4.2015  

V soboto se je v Križevcih odigrala tekma 13. kroga prve Medobčinske lige Murska Sobota med domačimi Križevci in Radgono. Tekmo so po popolnem preobratu dobili domačini in dosegli pomembne tri točke v boju za vrh lestvice.

Lesoplast Križevci : ŠNK Radgona 2:1 (0:1)

Strelci: 0:1 Kuzmič (16), 1:1 Škerlak (64), 2:1 Novak S. (89)

V uvodnih minutah so na igrišču prevladovali nogometaši Radgone, premoč pa je že v 16. minuti kronal Dejan Kuzmič. Po zadetku pa so se gostje veliko prezgodaj bolj osredotočili na zavlačevanje, kot na samo igro, kar se jim je na koncu maščevalo. V drugem polčasu je namreč Dejan Škerlak z lepim zadetkom z glavo izid izenačil, v izdihljajih tekme pa je Samo Novak s hitrim samostojnim prodorom poskrbel za popoln preobrat.

Gledalcev: 100

Lesoplast Križevci: Zver, Lainšček, Vegi Kalamar Aleks, Žižek, Sabo (od 46.  Šlihthuber B.), Gašpar (od 74. Kokaš Đ), Novak S., Škerlak (od 84. Vukan), Kuronja (od 57. Vegi Kalamar Alen), Novak N. (od 89. Rocner), Horvat.

ŠNK Radgona: Perša, Adam, Lehko, Srt (od 74. Kozar), Pörš, Sovec, Štrakl, Cvetko (od 65. Hajdinjak), Karba (od 63. Kaučič), Pintarič, Kuzmič.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.