https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ekipa ŽNK Teleing Pomurje je dosegla nov mednarodni uspeh

8.4.2015  

V minulih dneh so na Memorialu Gallini v italijanskem Pordanoneju sodelovale tudi naše mlade igralke ŽNK Teleing Pomurje in prikazale zelo dobro igro ter osvojile odlično tretje mesto.


Med velikonočnimi prazniki se je mlada ekipa ŽNK Teleing Pomurje U19, na povabilo organizatorja, udeležila mednarodnega turnirja »Memorial Galini«, ki že vrsto let poteka v italijanskem Pordanoneju. Ker pa je turnir sovpadal z reprezentančnimi kvalifikacijami U19 za uvrstitev na evropsko prvenstvo, katerih se udeležuje kar šest njihovih igralk, so z ekipo ŽNK Teleing Pomurje odpotovale tudi štiri igralke iz ekip ŽNK Rudar Škale in MSM Ptuj. Ekipo so sestavljale Ana Berdnik, Maša Praprotnik, Loti Lukek, Naja Miličić, Kaja Horvat, Karmen Godina, Tjaša Nemec, Vita Šiftar, Anita Legenič, Sara Belcl, Nina Marič, Sara Makovec, Tinkara Frangež, Kaja Casar, Vanesa Abraham in Nika Nemec. Strokovno vodstvo naše delegacije pa je bilo Sandi Bauer, Danijel Škrbič, Marjan Legenič, Nuša Ladinek in Nina Bauer.

Mlade igralke, so bile uvrščene v skupino z dvema italijanskima ekipama Tavagnacco in Bologna. V soboto so se v prvem krogu skupinskega dela pomerile z ekipo Tavagnacco in zmagale z rezultatom 4:2 (3:0). Zadetke za Teleing Pomurje so dosegle Karmen Godina, Kaja Horvat in dva Sara Makovec.

V nedeljo zjutraj  pa so remizirale z ekipo Bologne (0:0) in osvojile drugo mesto v skupini, ter se na to  v popoldanskem polfinalu pomerile z prvouvrščeno ekipo iz skupine C, ekipo Brescie. Proti kateri so izgubile z 0:1.

Ekipa ŽNK Teleing Pomurje, se je za tretje mesto še enkrat pomerila z ekipo Bologne. To tekmo so mlade pomurske igralke dobile z 1:0 in se na koncu veselile lepega mednarodnega uspeha, ob katerem je direktor ŽNK Teleing Pomurja povedal: "Zadovoljni smo s prikazanim na turnirju in v mojem in imenu kluba se zahvaljujem vsem igralkam in članom vodstva, ki so se udeležili tega gostovanja. Zahvaljujem pa se tudi ekipi Rudarja Škal in MSM Ptuja, kateri so nam za to gostovanje posodili igralke Ano Berdnik, Mašo Praprotnik, Loti Lukek in pa vratarko Najo Miličič. Upam, da so se tudi omenjene dobro počutile v žuto plavom dresu in da je za njimi ena prijetna dogodivščina."


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2015 ob 10:04 TAXI BABIČ ZAVAJA! gost

      NATEG: Taxi Babič prodaja vozilo Škoda Octavia l.2010, sive barve, karavan, zatemnjena stekla, tempomat, park.senzorji. Avto ima po števcu 161.000km, REALNO zabeleženo lansko leto na teh. pregledih pa 317.000km!!!! (preverjeno) Avto je zdej last ženske stanujoče na istem naslovu kot podjetje TAXI BABIČ! Da se ne bo kdo NATEGNIL IN KUPIL TA AVTO!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2015 ob 18:07 gost

      placaj si oglas pa tam oglasuj !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.