https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojka v Kuzmi spet zaživela

Kuzma, 9.4.2015  

Odbojka v Kuzmi ima zelo dolgo tradicijo. S pridobitvijo telovadnice smo dve desetletji uspešno igrali odbojko in se uvrščali na regijska ter področna tekmovanja, nekajkrat pa smo bili udeleženci četrtfinala državnega šolskega prvenstva.


Naša dekleta so igrala (nekatera še igrajo danes) v drugi in tretji ligi odbojkarskega državnega prvenstva, lepe rezultate pa smo skupaj z deklicami DŠR Murska Sobota, dosegli tudi v mini in mali odbojki.

Že nekaj let pa je praznina na tem športnem področju. Ni več take motivacije, kot je bila nekoč, del krivde pa leži tudi na Ministrstvu za izobraževanje in šport, ki dovoljuje, da predmet šport, poučujejo tisti, ki za to nimajo ustrezne izobrazbe.

Na pobudo deklet in fantov smo v sklopu programa OŠ Kuzma ustanovili sekcijo za odbojko. Naša dejavnost je rekreativna, sestajamo se enkrat do dvakrat tedensko, udeležujemo se raznih turnirjev in prijateljskih srečanj. V svojem programu imamo tudi organizacijo turnirja v Kuzmi in občinskega prvenstva v odbojki na mivki v Trdkovi.

Vsi, ki imate radi odbojko se nam lahko z veseljem pridružite.

Besedilo: Marjan Recek, trener rekreacijske odbojke

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.04.2015 ob 19:54 Robert gost

      Ker ste letos igrali v Bakovcih in osvojile odlično 2.mesto Vas sprašujem zakaj ne bi igrale v 3.slovenski ligi.....Vse možnosti imate.....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.