https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na kmečko-ekološki tržnici podpirajo lokalne pridelovalce

15.04.2015 ob 7:35  

Na kmečko-ekološki tržnici v Gornji Radgoni  podpirajo lokalne pridelovalce in zdrave domače pridelke.

Potem ko so že v lanskem letu začeli pripravljati sedaj že uveljavljeno in priljubljeno kmečko-ekološke tržnice ob nekdanjem mejnem prehodu v Gornji Radgoni, je turistično, kulturno, glasbeno in ekološko društvo Kopriva Gornja Radgona, po krajši zimski pavzi, nadaljevalo s pripravo tega dogodka. Prvič v letošnjem letu so se lokalni pridelovalci zdrave domače hrane ter doma narejenih izdelkov pojavili že prvi aprilski vikend, kar je razveselilo mnoge domačine in sosede iz drugih pomurskih in štajerskih krajev ter iz sosednje Avstrije, saj zato kmečko-ekološka tržnica v Gornji Radgoni ne bo zamrla in bo tudi poslej potekala vsako soboto med 8. in 12. uro. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.