https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V vrtcu Krtek zasadili češnjo

23.04.2015 ob 12:30  

 V okviru t. i. eko tedna so v Vrtcu Murska Sobota, v bakovski enoti Krtek, pripravili številne aktivnosti, s katerimi so se otroci seznanili z zdravim življenjskim slogom.


Tako so včeraj, ob svetovnem dnevu Zemlje, pripravili kratko prireditev, popestreno s petjem in plesom, nato pa še zasadili češnjo. Na prireditvi je sodeloval tudi čebelar, ki je mladim nadobudnežem pojasnil o pomenu čebel za človeka in naravo. Sicer so pa otroci že cel teden s pomočjo različnih aktivnosti spoznavali, kako pomembna je skrb za zdravo in čisto okolje.

 

V vrtcu so sodelovali tudi pri projektu »Zeliščarski vrtnarski dnevnik«, kjer so prejeli 2. nagrado v kategoriji vrtci za naš dnevnik. Žirija je pri izboru upoštevala naslednje kriterije: urejenost, zapis o opravljenih vrtnarskih opravilih, fotografije o opravljenih aktivnostih in vsebini zapisa. Z nagrado – novim orodjem bodo otroci ob pomoč vzgojiteljic tudi v prihodnje še z večjim veseljem urejali vrt oz. njihovo gredico.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.