https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Bonček.si uvaja nov način plačila: Maestro, MasterCard in Visa

24.04.2015 ob 9:00  

Ekipa spletnega portala Bonček.si je poskrbela za uporabnikom »komfortnejša« plačila s plačilnimi karticami Maestro, MasterCard in Visa.


Prej Moneta, PayPal in UPN nalog – sedaj še Maestro, MasterCard in Visa

Na portalu Bonček.si so uporabniki do sedaj nakupe plačevali s tremi plačilnimi sredstvi: Moneto, PayPalom in UPN nalogom. Vendar sta se obisk in nakup ponudb, objavljenih na njihovem portalu, povečala do te meje, da so morali uvesti nove načine plačevanja.

Odločili so se, da bodo uvedli način plačevanja s plačilnimi karticami. Tako je sedaj mogoče plačila izvesti tudi s karticami Maestro, MasterCard in Visa.

Že od samega začetka skrbijo za varnost

Ekipa portala Bonček.si ničesar ne prepušča naključju. Kaj šele varnost pri nakupih. Že pri sami vzpostavitvi portala so poskrbeli za varno povezavo – tako imenovani https – , in sicer s pomočjo 256-bitnega SSL certifikata. Slednjega izdaja za to pooblaščena organizacija.

Zlorabe plačilnih kartic na spletu se dogajajo, vendar samo v primerih, ko spletna stran nima ustreznih zaščit. Bonček.si je poskrbel, da so kartične transakcije varne. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času, in to s takojšnjim preverjanjem pri bankah. Upravljavec portala podatkov o karticah ne shranjuje, kajti tovrstna dejanja kršijo zahteve organizacij MasterCard in Visa.

Poudarjajo tudi, da uporabljajo 3-D Secure. Gre za mednarodni varnostni standard, ki je bil razvit z namenom zmanjšanja tveganj nepooblaščene uporabe kartic s strani tretjih oseb. Podpirata ga tudi MasterCard (MasterCard SecureCode) in Visa (Verified by Visa). Standard je namenjen preverjanju istovetnosti uporabnikov kartic pri spletnem plačevanju.

Da lahko uporabljajo ta varnostni standard, so morali prestati preverjanja pri omenjenih organizacijah. Izpolnjevati so morali stroga merila varnostnih pogojev. Bonček.si je teste uspešno prestal. Kar je opazno tudi na spletni strani, kjer sta z dovoljenjem obeh organizacij objavljena logotipa varnostnih sistemov.

Bonček.si že od konca leta 2014

Sicer je spletni portal Bonček.si Pomurkam in Pomurcem že konec leta 2014 omogočil ugodne nakupe različnih izdelkov in storitev. Postal je prvi pomurski »spletni portal s popusti«. Od takrat naprej mlada in energična ekipa vestno in pridno dela na čim pestrejši ponudbi izdelkov in storitev.

Odziv tako strank kot tudi poslovnih partnerjev je tolikšen, da nove ponudbe objavljajo kar vsak dan. V tem času so sklenili sodelovanje z več kot 80-imi poslovnimi partnerji. Objavili so skoraj 200 ponudb. Uporabnike dvakrat tedensko tudi preko elektronske pošte obveščajo o novih objavljenih ponudbah.

Veseli jih, da število novih ponudb nenehno raste, prav tako pa se pridoma povečuje število zadovoljnih kupcev in uporabnikov. Poslovni partnerji jih sedaj – kar v začetku (vsak začetek je težak) ni bila praksa – kar sami kontaktirajo in jim pošiljajo pripravljene ponudbe svojih izdelkov oz. storitev.

»Reševanje vprašanj in težav mora biti ažurno«

Posebno skrb posvečajo reševanju morebitnih težav ali vprašanj. Ko se obrnete na njih in jih povprašate o kakšni zadevi, vam posredujejo odgovor v manj kot 24-ih urah. Da bi pa bili s pomočjo uporabnikom ažurnejši, je na spletnem portalu aktivna tudi aplikacija, s pomočjo katere nudijo pomoč »v živo«.

Ves pester nabor ponudb in nov način plačila si lahko ogledate na www.boncek.si.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

PR vsebina

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2015 ob 20:55 Marko gost

      Ta bonček je bil na začetku dober zaj pa samo neko Kitajsko sranje odavlejo. Nabavna cena 2€ oni pa kao redna cena 30€ znižana cena 15€. Brez veze.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2015 ob 21:52 Stewen gost

      BRAVO, MARKO! - Ob vsemogočih karticah -----, ki pa jih nekatere firme opuščajo, na primer OBI, čigar kartico sem imel, še preden je "prišel" v MS----------------nova: Bonček. Ne, hvala! Nobene kartice več, četudi bi lahko koristil "ugodnost" kot je lepo opisal kolega Marko. Na splošno sem alergičen na domnevne 50-in večodstotne popuste. Takole gre: nabijejo 150 ali še več odstkov marže, potem pa "znižajo". Mene ne boste, ker sem boj! pameten

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.05.2015 ob 8:36 neumnost gost

      Ne gre za novo kartico podjetja Bonček.si, ampak za način plačila: plača se lahko s karticami MasterCard, BA Maestro ipd. Te kartice so že leta in leta v uporabi ... idajajo jih banke in NE Bonček.si. Preden pišeš neumnosti, preberi članek tako kot je treba. ;)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.05.2015 ob 13:43 kritika gost

      V članku je to predstavljeno kot neka revolucionarna novost, v bistvu pa se danes od vsake spletne storitve, ki je povezana s plačevanjem že v osnovi pričakuje da podpira kaj takega. Na pomurcu pa bi morali biti jasneje označeno, kateri članki so sponzorirani (kar ta je, v bistvu gre za reklamo) ter kateri pristni. Tisti majhen pripis "PR objava" je namreč premalo viden, vseskupaj pa je zavajujoče, saj so te reklame umeščene med ostale članke

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.