https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Energetska učinkovitost lokalnih oblasti na območju Štajerske

29.04.2015 ob 9:00  

Energetska učinkovitost javnih stavb pripomore k zmanjšanju CO2 emisij in je eden izmed ukrepov pri pripravi dokumenta SEAP. V sklopu projekta SEAP Alps bomo dosegli ukrepe skupaj z lokalnimi oblastmi, zainteresiranimi skupinami ter energetskimi agencijami. Občine ter druge javne ustanove bodo do leta 2020 pripomogle ogromen delež k zmanjšanju CO2.


Dne 27.3. je bil organiziran Regionalni dogodek na Ptuju na temo metodologija in rezultati projekta SEAP Alps. Dotične tematike smo razpravljali s predstavniki lokalnih skupnosti, z ravnatelji in drugimi soudeleženci. Razpravljali smo največ o energetski učinkovitosti stavb ter o energetskem managementu. Dogodek je poskrbel za strokovne govornike, kjer so podali strokovnost vsem udeležencem in kjer je dodana vrednost bila ozaveščanje na način zmanjšanja CO2.

Pridobitev dokumenta SEAP je za vsako občino priložnost k povečanju energetske učinkovitosti in je obenem vodilo k pravi poti za boljši jutri.

Pripravila: Janja Horvat, RA Sinergija

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.