https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Frajman: Obljubljamo nogometni spektakel

7.1.2011  

Jutri bo na Osnovni šoli 3 v Murski Soboti potekal Soboški novoletni turnir v dvoranskem nogometu. Organizatorji obljubljajo nogometno poslastico, pričakujejo pa tudi prihod nekaterih nogometašev »zlate slovenske generacije«.

»Pričakujemo, da se bo samega turnirja udeležilo veliko število obiskovalcev, saj Prekmurje živi za nogomet, zato bo turnir zagotovo spektakel za gledalce. Med prijavljenimi ekipami bomo tako lahko videli mnoga znana imena slovenskega nogometa,« pravi Iztok Frajman, eden izmed organizatorjev turnirja, ki hkrati poziva na čim večji obisk, od katerega del zbranih sredstev bo šel tudi v dobrodelne namene.

 

Pričakujejo tudi "zlate fante"

Turnir, ki se bo pričel ob 9. uri zjutraj in bo trajal do 21. ure, ko bo na sporedu finale, bo na ekshibicijski tekmi (pred finalom) gostil tudi nekatera znana imena slovenskega nogometa. Med povabljenimi igralci tako najdemo imena kot so Zahovič, Ačimovič, Rudonja, Karič, Kek, Cimerotič, Cipot, Protega, Rudonja, Galič, Židan, Pavlovič, Dabanovič, Pekič, Cifer, Ošlaj, Kokol, Škaper, Vickovič, Nemec, Osterc, Črnko in Gutalj.

Foto utrinki z lanskoletnega turnirja

V spodnji priponki najdete tudi razpored tekem letošnjega turnirja ...

Fotogalerija

Komentarji

  1. lokalec
    07.01.2011 ob 14:22 lokalec

    Dober turnir, škoda ka nega še več ekip.

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. prekmurjerepublika
    07.01.2011 ob 16:09 prekmurjerepublika

    tou pa de neka za vidite!! samo v pomurskon športi piše ka so samo še 4 mesta fraj!! mo vidle

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.