https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Odstop direktorice MIKK-a

05.05.2015 ob 10:30  

Po poročanju portala pomurje.si je mag. Mateja Šavel Kos odstopila z mesta direktorice Mladinskega, informativnega in kulturnega kluba Murska Sobota, ki ga je vodila od leta 2011.


Kot še poročajo na pomurje.si, zaenkrat ni znano, kaj je botrovalo njenemu odstopu, krožijo pa govorice o domnevnih sporih znotraj kolektiva MIKK-a. Da je razlog za njen odstop verjetno osebne narave, pravijo na Mestni občini Murska Sobota, kjer bodo izvedli vse nadaljnje postopke za njeno razrešitev in nadaljnje postopke imenovanja novega direktorja. Šavel Kosova svojega odstopa ne želi komentirati.

Pri vodenju je verjela v moč timskega uspeha

V intervjuju za naš medij je nekoč dejala, da vodenje MIKK-a zahteva svojo dinamiko, ki gre vzporedno z vsemi aktivnostmi kluba ter s pestrim programom, zahteva pa tudi vodenje, ki rezultira dober tok idej ter uspešen potek vseh dogodkov. Šavlova je takrat poudarjala, da verjame v tesno sodelovanje tima, ki deluje kot ena družina, diha celostno in hkrati zasleduje iste cilje: »Vsak posameznik se mora zavedati, da smo skupaj močnejši, potem je klima v klubu pozitivna in uspeh ne more izostati.«

 

 

 

    Fotogalerija