https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboški svetniki so se poslovili od Ladislava Tušarja

Murska Sobota, 06.05.2015 ob 9:00  

Minuli teden je izgubil bitko z življenjem Ladislav Tušar. Na MO Murska Sobota so se od svetnika poslovili z žalno sejo.

 

Župan, dr. Aleksander Jevšek, je v svojem govoru na včerajšnji žalni seji med drugim povedal: »Ob prevzemu mojega županskega mandata je prvo sejo mestnega sveta vodil prav on. Gospod Tušar je takrat s svojim nastopom in držo še kako upravičil, da je sedel na mesto predsedujočega. Počaščen sem, da mi je prav on predal vodenje svoje prve seje in mi prvi čestital za župansko funkcijo in vodenje naše občine.«

Tušar se je že kot nekoč zaposlen na takratni Skupščini občine Murska Sobota aktivno vključeval v razvoj občine. Po upokojitvi se je posvetil slikarstvu, kolesarjenju in preživljal čas z vnuki. Ker mu tudi po upokojitvi ni bilo vseeno v kakšnem mestu živimo, se je odločil za kandidaturo v mestni svet kot član Demokratične stranke upokojencev Slovenije.

Svetniki MO Murska Sobota se ga bodo spominjali po številnih idejah, želji po pozitivnih spremembah in konstruktivnem dialogu.

    Fotogalerija