https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dejan Zavec na medgeneracijskem druženju v Gornji Radgoni

09.05.2015 ob 7:00  

V Gornji Radgoni so pripravili tokrat že 7. medgeneracijsko druženje, na katerem se jim je tokrat kot častni gost pridružil aktualni svetovni prvak v supervelterski kategoriji – Dejan Zavec.

 

Druženju, v katerem vsa leta sodelujejo Dom starejših občanov Gornja Radgona, Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona in Varstveno delovni center MS, enota Gornja Radgona, se je letos pridružilo tudi Društvo upokojencev Gornja Radgona. Na včerajšnjem zaključnem srečanju, ki že ves teden poteka na lokaciji Doma starejših občanov Gornja Radgona, so moči pomerili zaposleni vseh štirih organizacij. Vreme jim je bilo zelo naklonjeno, še bolj pa jim je nasmeh na obraz narisal častni gost, Dejan Zavec.

Včeraj so izvedli tradicionalne igre – skakanje z vrečami, vlečenje vrvi in med dvema ognjema.... Ob koncu pa so se otroci zasluženo posladkali še s sladoledom ter družili z aktualnim svetovnim prvakom v supervelterski kategoriji – Dejanom Zavcem.

Da pri pripravi prireditve aktivno sodelujejo vsi, pove tudi dejstvo, da varstveno-delovni center poskrbi za medalje (naredijo jih iz gline), vrtec poskrbi za rekvizite, dom pa naredi razpored in nudi prostor. Vsak dan pripravi ena izmed organizacij program oziroma izbere igre. Vsi udeleženci dobijo medalje, za osvojena mesta pa tudi pisna priznanja. Celotno prireditev je vodil Samo Tuš – Korl.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2015 ob 8:58 gost

      je imel s seboj jugoslovansko zastavo?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.