https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vunjak in osrednja proslava ob zaključku praznika Občine Črenšovci

Žižki, 10.05.2015 ob 7:00  

Včeraj se je v Žižkih z osrednjo prireditvijo in podelitvijo občinskih priznanj in nagrad zaključilo tridnevnega praznovanje 6. občinskega praznika Občine Črenšovci. Po prireditvi je sledila zabava z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami.

V kulturnem programu so nastopili kvintet Aeternum, združeni ljudski pevci, Vrtec Črenšovci, Vrtec Bistrica, OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, OŠ Prežihov Voranc Bistrica, oktet Belmura, vokalna skupina Evterpe in združene folklore.

Zvonko Horvat je kot govornik v imenu vasi Žižki na začetku prireditve omenil vse pomembne dosežke, ki so jih dosegli letos in čestital domačinom. Župan Občine Črenšovci Anton Törnar pa je podal zgodovino občine in spremembe v zadnjih dvajsetih letih ter med drugim povedal: »Zelo sem ponosen na vas, občanke in občani, ter na vaš prispevek k splošnemu družbenemu standardu našega okolja.«

Ob koncu je župan podelil priznanje in pohvale zaslužnim občanom. Priznanje sta prejela Mirko Šernek in Mlinarstvo Kolenko, nagrade pa so prejeli Mateja Zver, Društvo ljubiteljev terenskih vozil "ARO" in Kulturno društvo Fran Saleški Finžgar Žižki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2015 ob 9:20 markeči gost

      svašta majka rodi :)))))))))))))))

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.