https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Razpadajoče truplo iz reke Mure pogrešani Sobočanec?

11.05.2015 ob 7:05  

Sprehajalci so ob reki Muri blizu Benice v petek, 1. maja, nekaj minut pred četrto uro popoldne našli truplo. Na OKC Policijske uprave Murska Sobota so dejali, da je bilo truplo, bolje rečeno okostje, v razpadajočem stanju, brez kakršnega koli dokumenta ali česa, kar bi razkrilo identiteto pokojnega, pišejo Slovenske novice.

Po Pomurju se govori, da naj bi bil najdeni utopljenec 64-letni Aleksander Malačič iz Murske Sobote, ki ga pogrešajo od lanskega 21. januarja. Identiteta pokojnika še ni dokončno ugotovljena, takoj ko bo pa znana, bo javnost obveščena.

Vzrok za izginotje Malačiča je bil denar

Aleksander Malačič, doma iz Razlagove ulice v Murski Soboti, je 21. januarja lani, okrog 18. ure odšel od doma neznano kam. Bil je visok okrog 170 cm, težak okrog 65 kilogramov, suhe postave in z osivelimi valovitimi srednje dolgimi lasmi. Prijatelji in znanci pogrešanega se bojijo, da bi bil lahko vzrok za njegovo izginotje denar, saj naj bi Malačič pred izginotjem prejel večji znesek od prodaje nepremičnin pri pokopališču v Murski Soboti, kjer trenutno končujejo gradnjo krožišča in podvoza.

V Pomurju pogrešanih osemnajst ljudi

V Pomurju je skupaj z Malačičem pogrešanih 18 ljudi. Zadnji izginuli je 37-letni Ivica Horvatič iz Kapce, pogrešan od 5. januarja. Med pogrešanimi so še Davorin Slivnjak iz Vaneče, Angela Vozlič iz Šafarskega, Julijana Kodela iz Radencev in Ivan Krajnc iz Mote. Preostali so pogrešani že več kot pet let, celo do pol stoletja. Med njimi je tudi Ljudmila Oštir, za katero se je sled izgubila 1. januarja 1965.

Vir: Slovenske novice

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2015 ob 18:30 kolega gost

      Za malačiča se priča svašta, samo policija ne zna ništa.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.