https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Lajf je moj - poletna uspešnica Ramusa in Nike Zorjan

12.05.2015 ob 14:00  

Ramus, nov glasbeni projekt znanega ustvarjalnega para Maraaya, osvaja slovenski radijski prostor s poletno uspešnico, na kateri gostuje pevka Nika Zorjan.


Duo Maraaya nekaj dni pred odhodom na Dunaj, kjer bo Slovenijo predstavljal na tekmovanju za pesem Eurovizije, na radijske postaje pošilja pesem Lajf je moj. Gre za pravo himno poletja, v kateri poleg mladega DeeJaya Ramusa sodeluje mlada in talentirana Nika Zorjan, ki je prava poosebitev energične plesne pesmi, ki se bo dotaknila vseh, ki uživajo življenje tako kot so si ga zamislili.

Ramus in Nika sta z Raayem in Marjetko že sodelovala pri posameznih projektih: Ramus pri ustvarjanju remiksa za evrovizijsko pesem ter dveh remiksih za April, Nika kot vokalistka pri posameznih pesmih, na Dunaju pa se jima bo že drugič pridružila na evrovizijskem odru. Spomnimo, da je Nika lani kot spremljevalna pevka nastopila ob Tinkari Kovač v Kopenhagnu, ko je izvajala Raayevo pesem Round and Round, s svojim vokalom pa bo tokrat podprla še izvedbo pesmi Maraaye Here For You.

Kot so Maraayi na stežaj odprta vrata v mednarodni svet popularne glasbe, je tudi Ramus eden od projektov, za katerega ustvarjalni par verjame, da bo svojo pot našel tudi izven Slovenije.

Pred premiero videospota pa vam za pokušino predstavljamo posnetek nastopa na RTV Slovenija:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2015 ob 20:36 gost

      čas bo pomalen za novo frizuro, draga nika..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2015 ob 17:49 gost

      Super.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2015 ob 5:44 Sabahutin gost

      Koja bedna pesem ojoooj

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2015 ob 9:03 pancho villa gost

      Ni slabo Nika, ti je pa dance glasba pisana na kožo, pa še simpatična si. Treba bo pa marsikaj še postoriti na odru. Frizura sploh ni problem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.