https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti se je predstavila garda Slovenske vojske

Murska Sobota, 14.05.2015 ob 13:15  

Pred Dnevom slovenske vojske, se je na Trgu kulture v Murski Soboti predstavila s svojim programom garda Slovenske vojske.

 

Gardna enota Slovenske vojske se je predstavila s predstavitvenim programom posebnih postrojil pod poveljstvom vodnika Simona Žagarja. Pripadniki Slovenske vojske pa so po programu mimoidočim z veseljem pokazali vojaška vozila, orožje in druge pripomočke.

Predstavitve so se udeležili med drugimi tudi župan MO Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, poveljnik 72. brigade, polkovnik Franc Koračin in poveljnik Centra vojaških šol, polkovnik Vilibald Polšak. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2015 ob 16:21 gost

      Bravo naša garda, brani nas, daj nam kruha, daj nam iger, saj ti si najvišja in najmočnejša med nami!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2015 ob 16:32 gost

      Joj, tak sen na tej lepe oblecene vojaceke. Najrajsi bi od tej sesto evrov place ka dobin, se 400evrov v vojaski proracun dal, ka do se lepse.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2015 ob 17:30 gost gost

      Ta garda dela samo tisto,ka ji nalaga Bruxelles.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2015 ob 0:55 gost

      Zelo dobra predstava in kapo dol.Uniforma je le uniforma in je biti vojak res ponosen poklic.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2015 ob 9:41 kapetan gost

      Pa nej so zadnjič pravli ka tao razkazovanje moči slovenci nedo gledali v Rusiji tu pa lejko tao gledajo pa trošijo pejneze ,vidi se po obiski kak so zanimivi ,dobra stara vremena?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.