https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Hotiza brez težav premagala Renkovce

Hotiza, 18.5.2015  

H koncu gredo tudi tekmovanja v medobčinskih nogometnih ligah. V 1. MNL Lendava mrtvi tek na daljavo za vstopnico v 3. SNL vzhod bijeta Polana in Hotiza. Oboji so zmagali tudi v 18. krogu, tako da bo prvaka najverjetneje dal kar zadnji, 21. krog, ko se bosta moštvi pomerili med sabo. Hotiza je doma, pred dobrimi 100 gledalci premagala nekdanjega drugoligaša Renkovce s 6:1. Še posebej razpoložen je bil Čurin, ki je zadel štirikrat.

Hotiza - Renkovci 6:1 (2:0)

Boroš (7.min), Čurin (27., 60., 73. in 78.min), Biro (76.min); Markoja (72.min - 11m)

 

Hotiza: Žižek (od 51. Bogar), D. Horvat (od 76. Bažika), I. Cigan (od 81. Žalig), Vida, M. Horvat, Smej, Čurin, Kepe, Biro, Boroš (od 74. D.Hozjan) in Tibaut (od 71. S.Horvat).

Renkovci: Tratnjek, Magdič, U. Cigan, S. Horvat, Bertalanič (od 71. Klar), Pucko, Oprešnik (od 62. A.Cigan), Kočar (od 71. Šiftar), Ritlop, Markoja in Žalik (od 76. Kerman).

Glavni sodnik: Ludvik Gönc.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2015 ob 8:37 gost gost

      Tej hotižance so mi tak antipatične ka mi vse slabo. tome balažeke so pa že zaj tuj že rit cejlo spolijzale

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2015 ob 11:42 hotiški gost

      glavno ka si tij legenda

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.