https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Saubermacher prejel polni certifikat Družini prijazno podjetje

20.05.2015 ob 7:05  

8. decembra 2011 je podjetje Saubermacher-komunala Murska Sobota d.o.o. kot prvo prekmursko podjetje prejelo Osnovni certifikat Družini prijazno podjetje.


»Za pridobitev osnovnega certifikata smo se zavezali k izvrševanju 13. ukrepov, ki jih bomo v treh letih vpeljali v podjetje in z njimi zaposlenim omogočili prijaznejše usklajevanje družinskih in službenih  obveznosti. Izbrali smo naslednje ukrepe: fiksni osrednji delovni čas z izbiro prihoda in odhoda, časovni konto, otroški časovni bonus, dodatni dnevi odsotnosti z nadomestilom plače zaradi izrednih družinskih razlogov, komuniciranje z zaposlenimi, komuniciranje z zunanjimi javnostmi, raziskave med zaposlenimi o usklajevanju dela in družine, druženje med zaposlenimi, izobraževanje vodij na področju usklajevanja dela in družine, sodelovanje svojcev zaposlenih pri opravljanju občasnih del v podjetju, obdaritev novorojenca, novoletno obdarovanje otrok in prostor za sproščanje,« je povedal direktor podjetja Drago dervarič.

22. januarja 2015 je podjetje gostilo zunanjega revizorja, ki je ocenil, da so bili zastavljeni ukrepi izpeljani in cilji doseženi. Na osnovi pozitivne ocene revizorskega poročila je podjetju  Saubermacher-komunala Murska Sobota d.o.o. 9. februarja 2015 revizorski svet dodelil polni CERTIFIKAT DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE za dobo treh let. Slavnostna podelitev je bila na Mednarodni dan družin, 15. maja 2015, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije. Tega dne sta iz Pomurja prejela polni CERTIFIKAT DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE še DOSOR dom starejših občanov d.o.o. iz Radencev in Dom starejših občanov Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2015 ob 8:58 gost

      Da težav z odpadki ni saubermacher komunala poskrbi... Ka pa za smeti v državnon zbore?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2015 ob 10:39 ms gost

      Vse zasluge bi si mogli lastiti občani vseh krajev kjer pobirajo smeti .Lahko je pobirati in odvažati ko pa občani vse razsortiramo povrh pa še tudi plačamo kar pa ni tako pocejni . Lepo se je okinčiti z tujim perjem .

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2015 ob 22:39 gost

      gost ms si si sploh prešto članek pa o čem govori?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2015 ob 9:13 lol gost

      - (22:39 ( tij si prečital pa ne razmiš te še enok čitaj lejko ti uspe .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2015 ob 16:00 gost

      DUNDEKI sploj znate ka pomeni družini prijazno podjetje!!!!???? LOL ti tak ne veš

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.