https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Klub prekmurskih študentov podarja brezplačno gledališko predstavo

12.01.2011 ob 0:11  

V okviru projekta Pridi na KUL TURO, s katerim Klub prekmurskih študentov (KPŠ) članom nudi subvencijo na nakup gledališkega abonmaja, in v pričakovanju kulturnega praznika, svojim članom, njihovim sorodnikom, prijateljem in vsem, ki gojijo ljubezen do odrskega upodabljanja, poklanja brezplačno gledališko predstavo z naslovom Drzni in poskočni v izvedbi ŠUS teatra.

Predstava se bo odvila v petek, 21. januarja 2011 ob 20. uri v Grajski dvorani v Murski Soboti. Predstavo je s svojim prispevkom podprla tudi Mestna občina Murska Sobota.

O predstavi

Zaplet komedije DRZNI IN POSKOČNI gledalcu ne pusti dihati in ga meče iz ene komične situacije v drugo. Filipa Majhna, založnika otroških knjig, njegov poslovni partner Mare Kresnik prosi, da mu za en večer posodi stanovanje, kjer bi se pozabaval s svojo najnovejšo ljubico. Istočasno Jasmino Majhen, njena prijateljica Anja Kresnik prepriča, da ji odstopi stanovanje, da bi se sestala s svojim ljubimcem. Usodnega večera nameravata novo posteljo preizkusiti tudi varuška Suzana in dekorater Erik Kisel.

Ko predvidena večerja zakoncev Majhen zaradi Filipovega napada ljubosumja odpade,  se v stanovanju srečajo ljudje, ki se nikakor ne bi smeli. Izvrstna bulvarka, ki skozi neprekinjeni stampedo komičnih situacij zagotavlja obilo zabave.

Kje dobiti vstopnico

Brezplačno vstopnico si zagotovite na Pomurskem mladinskem servisu v Murski Soboti (Zvezna ulica 10, v zgradbi knjižnice) od petka, 14. januarja in vse do zapolnitve mest. Članstvo v klubu ni pogoj za prevzem kart, vsaka oseba pa lahko prevzame največ 6 brezplačnih vstopnic.

Dodatne informacije na info@kps.si ali na 041 995 732. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.