https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na letošnijh Soboških dnevih Parni valjak, MI2, Novi fosili in drugi gostje

05.06.2015 ob 14:31  

Predstavljamo program letošnjih Soboških dnevov, ki se bodo odvijali med 26. in 28. junijem.


Letošnji  Festival Soboški dnevi 2015, ki bo potekal od petka, 26. junija, do vključno nedelje, 28. junija 2015 bo v znamenju jubilejev: festival se bo v tej obliki v Murski Soboti odvijal že dvajsetič, glasbena skupina Mi2 obeležuje 20-letnico delovanja, zasedba PARNI VALJAK pa kar 40-letnico delovanja. Legendarni Novi Fosili pa se bodo s koncertom v Murski Soboti poslovili od svojih zvestih oboževalcev na zaključni turneji. Poleg festivalskega dogajanja Mestna občina Murska Sobota letos 16. julija praznuje 20. občinski praznik, ki ga bodo obeležili s praznovanjem na Slovenski ulici.

Festival  je vsebinsko zasnovan podobno kot prejšnja leta: program za različne okuse ter vse starostne skupine. Tudi letos bo kot priloga junijskega občinskega glasila izšla programska brošura, ki jo bodo prejela vsa gospodinjstva v naši občini, ažurirana je festivalska spletna stran.

 

Izpostavljamo samo nekaj zvenečih imen, ki bodo nastopili na osrednjem prizorišču – velikem odru v čudovitem murskosoboškem mestnem parku: Zlatko in optimisti, Mi2, MUFF, PARNI VALJAK, NOVI FOSILI, vrhunski izvajalci klasične glasbe in drugi.

Program je nastal v sodelovanju organizatorja festivala Mestne občina Murska Sobota z javnima zavodoma Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota, ki tradicionalno pripravi prvi dan programa za t.i. dan mladih ter zaključne koncerte na grajskem dvorišču, ter Zavoda za kulturo, turizem in šport, ki poskrbi za program klasične glasbe ter ulične predstave za družine.

Tudi letošnji Festival Soboški dnevi je brez vstopnine, kar omogočajo proračunska sredstva ob pomoči zvestih sponzorjev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2015 ob 15:48 gost

      naslabši soboški dnevi vidise ka te policaj nema pojma o muziki ka samo bluzi brezveze pa što so te stari ponicani foslini katastrofa od programa narodno zabavni asambel bi mogli biti namesto teh fosililov pa so domači slovenski izvajalci popolarni prhavcova nema okusa za žur zdaj še fali še ta žagarova potem ste zmagali sto politiko zaostala sobota polanski so zakon za soboto za takšno malo občino kot je v polana za soboto poraz za soboto

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.06.2015 ob 18:23 M gost

      Komaj čakam Parni valjak!!! :D

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.06.2015 ob 18:44 gost1 gost

      V nedelo bi lejko meli slovenskoga izvajalca npr.Weekend.....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.06.2015 ob 21:10 gost

      Pogrešam bluuuuu planet.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.06.2015 ob 0:09 loleki gost

      gost numero uno...pa ka misliš ka Jevšek organizera to al ka? resno ste vsi tak fejst zabiti!???!?!?! Pač da njin nekšen budget in oni morejo iz toga neka čedno v narediti...in čisto razmin, ka v prvon leti kda je bil izvoljeni nede vsega keša potrošo na takšon ološ festivali kak so soboški dnevi. Vejpa prosin te lepo no, mejte neka razuma v toj glavi nej samo slamo

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.06.2015 ob 6:42 gost1 gost

      Gost tij si stvarno LOLEK....

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2015 ob 10:45 gost

      na goričkem so bolše žurke kot v varaši saj te letošnji varaški vikend de se ponovno zvali takšna informacija od občanov saj je samo mesto m.sobota mrtvo mesto se pojavlja vprašanje kako obuditi varaš

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.