https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dejan Zavec navdušil v Bakovcih

06.06.2015 ob 7:10  

Včeraj je Bakovce obiskal svetovni prvak v boksu Dejan Zavec, ki si je ogledal dogajanje ob "Dnevu športa in družine" na ŠRC Bakovci.


Dogodek, ki je letos potekal že tretjič, je tudi tokrat privabil veliko družin, ki so se družile ob različnih športnih aktivnostih. Na dogajališču (ŠRC Bakovci) so se predstavljala različna društva in klubi, otroci in starši so se lahko pomerili v različnih športnih igrah.

Otroci so z navdušenjem sprejeli medse svetovnega prvaka v boksu Dejana Zavca, znanega po razbijanju negativnih stereotipov o boksu, prav tako velja že ambasadorja "fair playa" in pozitivnih vrednot boksa kot tradicionalne in plemenite borilne veščine. Med tekmeci in navijači se ga je prijel vzdevek Mr. Simpatikus. Tako kot se je Zavec vsidral v srca Bakovčanov, bo tudi njega na ta dogodek spominjalo prisrčno darilo otrok iz vrtca Krtek in kakrikatura domačinke Ksenije Fister.

 
Več fotografij v spodnji galeriji ...
 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2015 ob 10:52 gost

      Pohvale predsednici KS Bakovci za trud pri oživljanju Bakovec!

      4 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2015 ob 11:26 jebac gost

      Nives,saka ti čast,brez tebe bi Bakovci že zdavnaj zmrznoli,,,,,,,,

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2015 ob 19:33 bakovcar gost

      Zahvala gre predvsem Titan Borutu,ki je uredil da je Dejan Zavec prisel....

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2015 ob 1:40 Bruhanje gost

      Na bruhanje mi gre ko berem kako si ga.Canjko sama sebi piše hvalospeve. Nisi tako priljubljena kot misliš.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2015 ob 14:49 gost

      Še en z malih Bakovec!

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.06.2015 ob 14:58 gost

      Haha kak ste eni nevoščljivi njoj. Meni je pa super oseba. Kak je že v prvi komentar napisano..V bakovcaj je bar živo gratalo. Nives večina te podpira

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.06.2015 ob 16:05 Zvezdica gost

      Ka šcete? Če ne bi bilo Titana v tej naših Bakovcaj,bi se vsi lejko skrili,zakoj? Samo on ma taksa poznanstva s to smetano,nej pa ga.Cajnko.Titan,hvala ti,ka si zrihto Dejana Zavca.Ponosni smo na tejbe!!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.06.2015 ob 17:08 gost

      Sveta mati. Če ne bi bilo titana bi se lejko vsi skrili. Hehe, vic dneva. Naj prle dogodek trbej z organizati. Nej so pomembne samo znane osebe...in tu moreš biti dober organizator in to Nives je...kapo doj..takšne znane osebe pa pozna marsikdo. ..Lani je bila ilka...sto je pa te njo zriktali. Titan pa naj rajši za drugo skrbi....Za firmo in delavce!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.