https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pohod murskosoboških mestnih četrti

Murska Sobota, 06.06.2015 ob 10:30  

Mestne četrti Murska Sobota so danes organizirale že peti tradicionalni pohod po Murski Soboti.

Pohodniki, zbralo se jih je kakih 150 in njihovo število iz leta v leto raste, so se zbrali pri novozgrajenem športnem igrišču na Lendavski ulici ob vhodu v Ledavsko naselje. Zbrane je nagovoril predsednik MČ Ledava, Branko Časar. Med pohodom so Mestne četrti organizirale postanke s manjšim okrepčilom in družabnim programom. Po končanem pohodu pa je sledila družabna pogostitev na Trgu Zmage ob zvokih bakovske godbe na pihala. Namen pohoda je srečanje in druženje občanov Murske Sobote ter spoznavanje posameznih mestnih četrti v mestu. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2015 ob 12:10 pörköt gost

      Ali eni ga nemrejo vö iz svoje kože ka ne bi šli nekam ge znajo ka de se kšenki gelo .Cejlo leto samo štöjlijo ge kcoj prijti pa si blek napuniti .Nej je poanta pohod nego gesti .Tej ženske nemajo doma dela čistiti pospravlati köjati .Joj köjati nej ka vöni za šenki gejjo

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2015 ob 12:19 gomilički oltajmer gost

      Tou pa rejsan če je vroče ali dež se ide samo ka se napokajo kšenki.Kda pa bi trbelo kaj delati doma pa jin je vroče ali zdaj jin je nej resan cil vsega toga je ka se najejo in napijejo kšenki.

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2015 ob 14:04 resnica gost

      Vse ima svoje meje le človeška nevoščljivost in glupost ne! Lahko se dogaja karkoli pa bodo "pametnjakoviči" vedno imeli kaj za povedati proti.

      8 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2015 ob 21:46 laž gost

        ka pa če bi naredili akcijo ka bi šli malo okapat , nej nemrejeo nemajo izpita iz varstva pri delu , nej nemrejo ne vejo kak se to dela , nej . . . .

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.06.2015 ob 14:28 ZUNANJI OPAZOVELEC gost

      Dragi moji Sobočanici. Vse lepo in prav, toda nekateri teko prireditev zlorabljajo v politične namene. Jaz bi na vašem mestu izločil udeležence z peterokrako zvezdo. Ampak vam n zavidam . Bili ste poslani v imenu politike in ste rekreativno priredtev zlorabili v imenu politike. Vsaka vam čast moji Sobočanci. Na kumonistične simbole pa ste pozabili. Kaj bi se zgodilo, če bi se nekdo pojavil v anti, beri bomobranskih simbolih. Kaj bi se dogajalo na taki javni prireditvi. Sigurno bi bil linčan kot seda tile pripadnike sigurno Vsi bi vstali od mrtvih, celo cela BERI Kumonistična RDEČA MS. Dragi moji Sobočanci, malo se zamislte, kaj vam pišem. Vse vam je očitno zastonj. Rekreativno prireditev ste zamenjali z politično. Jaz bi take udeležence z lahkoto izločil. To je bila prireditev kaj več kotpolitična. Vi pa ste to zlorabili. Vsaka vam čast. Organizator bi moral izočiti take udeležence. Menjajte Župana.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.06.2015 ob 15:16 gost

      Nej ste normalni, samo šinfate kelko se je pogelo, spilou, kak je šteri biu oblečeni, kak se je što držo, što je koga poslo... Pa nej je najbole važno, ka se je narod lepou möu, pa ka so se drüjžili, ka toga je tak čiduže menje. Nej bole važno je kelko so spilij, pogeli pa po majcaj se vijdi što je koga poslo. Fčasi smo si meli komunistične simbole na pionirskoj kapi či indri nej zaj pa je tou na enouk najvejkši grej. Brigajmo se sakši za sebej, pa mo meli do kobca življenja glij zadosta dela. Ajd Zdravo!

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.06.2015 ob 16:09 resnica gost

      Kot sem že prej navedel, očitno retardiranci morajo najti neko zaroto, kot jo vedno najde njihov veliki vodja. Občani mesta smo se danes imeli odlično, družili smo se "navadni" občani, ne pa pripadniki strank. Nikoli se ne gledamo med seboj po pripadnosti, ampak se družimo kot sobočanci. Nekatere pa očitno to zelo boli, kot vidim predvsem poražence zadnjih volitev.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2015 ob 17:06 tarzan gost

      Me zanimle če bi se tak vkup zrihtali če nebi bilou gestija ha ha nikogar nebi bilou.To se ta točno vijdi da lidje komaj čakajo da se namečejo in napunijo svoje itak že debele bleke.Škoda je da se da narod tak ponižati da zavolo gestija de hodo pa či de tak voče ka do vkup kapali samo da nakonci dobij gesti in pijačo kšenki.

      11 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.06.2015 ob 21:20 gojzar gost

      resnica --------- Nej je nes den nikomi jako za druženje družijo se lahko na tržnici na kavici .Tü se ide bole za napuniti želodec oziroma pöto .Če bi tej znali ka nede gestija pri spomenijki jih ne bi bilo več kak petnajst lidij 100 %.Malo je svoje kriza napravila inači pa je vse vküp parovnošča .Naj omenim ka se vsepsovsedi čüje ka so male penzije gda pa je kakši svetek med vikendon te pa malo vse ne spoderejo po trgovinaj in küpüjejo kak da bi naskori bil konec sveta hudo je samo te glij tiste praznične dnij nega pohodov pa so primorani gesti köjpiti

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.06.2015 ob 14:47 punčok gost

      Mater van božo, samo šinfati znate in politiko tirati...nikšega druženja pa prijateljstva pa ne upoštevate....samo neka brez veze gunite! Vej pa ka zaj če so šli malo na pohod po Soboti in se fajn meli! Druženje je fajna družba, dobro sodelovanje in spoštovanje eden drugoga! Tu je nej bilou šinfanja pa gunjenja politike! Ka ste eni tak smotani, ka nika normalno ne vejte napisati...te pač ne pišite...nej ka skoz samo neka brez veze gunite pa mlatite prazno slamo!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.06.2015 ob 18:04 pepi gost

      punčok@ he he si se prepozno v ton ha pa te bolij resnica da si kšenki žro pa loko he he.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.06.2015 ob 16:46 gost

      Ej san eden od udeležencev, ali nejsan si mislo, ka komi to ide v nos. Ej pa nejste normalne.. San aktiven prostovoljec in znan ka je delo, pa večina teh je tu opokojencev, ka so svoje napravile. Ne ven, ka bi van drujgo pravo, nevoščljivci iti skakat na glavo v prazen bazen!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2015 ob 12:11 šrotar gost

        _ 16:46 ..... te mlade z vozičkami so tüdi v penziji ?upokojencov je bilo jako,jako malo ne motaj nišče nej nevoščlijvi .povej kak je če si skočo v prazen bazen ka te mij nemo ka te venda še zdaj tikev bolij .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.06.2015 ob 20:27 smučar gost

      gost @ vidiš tak je tou prekmurski človek je posto lakotnjak in to zavolo toga da nej trbej doma kujat pač tisti den kda se kšenki gej.In kda je kšenki te vij pohodniki idete in si lipou napunite želodce z jestijon in pijačo.In tako mate te trij dnij počivanja . Ejaj kda k pameti prijdete ha.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.06.2015 ob 12:29 gost

      Mij smo se mele fajn, če pa to nekome ne paše, mo se drujgo leto meli še bole....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.