https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Osrednja prireditev ob 70. letnici Lovske družine Ljutomer

Ljutomer, 13.06.2015 ob 7:00  

Včeraj, 12.6.2015, se je v ljutomerskem Domu kulture odvija osrednja prireditev ob 70. letnici Lovske družine Ljutomer.


 

Lovska družina Ljutomer v letu 2015 praznuje 70-letnico svojega obstoja, njena skrb pa je vsa ta leta ohranjanje divjadi in narave. Visok jubilej bodo obeležili s številnimi prireditvami skozi celotno leto. Ena izmed teh prireditev se je odvijala včeraj v Domu kulture Ljutomer.

Osrednje prireditve so se udeležili ljutomerska županja mag. Olga Karba, poslanec mag. Aleksander Kavčič, poslanec Franc Jurša, državni sekretar iz ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Miha Merenče, predsednik Lovske zveze Slovenije mag. Srečko Felix Krope, predsednik Zveze lovskih družin Prlekije Anton Holc, predsednik Zveze lovskih družin Prekmurja Ludvik Rituper in drugi.

Na prireditvi so podelili številna priznanja zaslužnim članom ljutomerske lovske družine. Za kratek kulturni vložek pa so poskrbeli otroci 6. razreda OŠ Ivana Cankarja Ljutomer in Oktet Arion pod vodstvom Vita Žerdina.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2015 ob 11:08 tunek gost

      Publike pa nige. Ke je slika s prve vrste ka vidimo keko metro fkrej je diktatorica sedela od penzionističnega poslanca?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.