https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Bolnišnično osebje se je podalo na pot po Fuks grabi

16.06.2015 ob 7:05  

Tim za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja, ki je zadolžen tudi za izvajanje ukrepov v okviru pridobljenega osnovnega certifikata »Družini prijazno podjetje,«  je v petek 12. junija organiziral pohod po gozdni učni poti Fuks graba.


To je turistična naravoslovna učna pot po dolinici v mešanem gozdu Korovske gore v Korovcih pri Cankovi v Krajinskem parku Goričko.

Zaposleni iz soboške bolnišnice so se s svojimi najbližjimi podali na krajši pohod. Namen pohoda je bil druženje s sodelavci in uživanje v prijetnem popoldnevu v prečudoviti naravi naše pokrajine. Pot je zbrane vodila v senci Korovskega gozda. Po polovici prehojene poti so se ustavili na izletniški kmetiji Kozelin, kjer so jih postregli z domačimi dobrotami. V prijetnem okolju in v veseli družbi so se okrepčali in prijetno zabavali. Pot so nadaljevali po čudoviti gozdni poti, ki jih je pripeljala nazaj na izhodišče. Ob koncu pohoda so se dogovorili, da bodo pohod zaradi zelo prijetnih odzivov ponovili jeseni in že iščejo izvirne ideje za prihodnji skupni podvig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2015 ob 7:37 gost

      Čestitke organizatorjem !

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2015 ob 9:09 IVV gost

      Čestitke, vsak posameznik mora prispevati svoj delež, da bo vzdušje v kolektivu prijetno in prijazno. samo na ta način bo učinek dela boljši in zadovoljnost posameznika se bo spet lahko vrnila , kot je bila v preteklih časih. Še več takšnih dogodkov in lp!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2015 ob 19:55 uhica gost

      To je vrdedi, samo so nej pacientom prijazna bolnišnica

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2015 ob 14:31 gost

      super je bilou. že na štartu je sfalivavala pijača, kak smo žejdni bili :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2015 ob 14:38 gost

      preveč so nej vüpali piti ka je za hrbton stala "doktorska policajka" :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.