https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Slovo predšolskih otrok s spustom balonov na Cicidan

Lendava, 17.06.2015 ob 9:00  

Včeraj se je v središču in njegovi okolici v Lendavi odvijal Cicidan 2015. Srečanje za najmlajše so izvedli v obliki orientacijskega pohoda, obenem pa so se poslovili tudi od predšolskih otrok.


V sklopu vabila so otroci s starši prinesli na srečanje zemljevid, na katerem so imeli označeno začetno lokacijo. Na vsaki postaji so otroci zbirali štempiljke, predstavljeni pa so bili tudi portreti predšolskih otrok.

V parku, kjer so se predstavili portreti otrok DE Lendava I, so se mlajši otroci gibali v povezavi s slikopisom, starejši pa so reševali uganke v obliki slikopisa. Na postaji pred kulturnim domom so se predstavili portreti DE Lendava II. Tu so mlajši otroci ob deklamaciji v obliki asociacijskega zapisa To sem jaz sestavljali sliko, starejši pa risali. Pred hotelom Elizabeta so bili predstavljeni portreti otrok iz Dolge vasi in Genterovec, otroci pa so iz kock sestavljali skulpture. Portreti predšolskih otrok iz Gaberja in Hotize pa so bili predstavljeni na igrišču pri SŠ Lendava. Mlajši so premagovali poligon po njihovih zmožnostih, starejši pa so izpeljali poligon v povezavi z asociacijskim zapisom.

Cicidan so zaključili pri vrtcu Lendava, kjer so se predšolski otroci zbrali za hribom. Vsak oddelek je skupaj z vzgojiteljico dobil velik balon, ki so ga spustili v zrak kot prispodoba za slovo vrtcu. 

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2015 ob 10:44 ciciban gost

      Vzgojiteljican , pa CICIMAN, pa ti ga dan , če dobro me obdelal boš ,ko toliko odrastel boš , da do mojih ciciman dosegel boš !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2015 ob 19:34 cicido gost

      Pravi živ-žav, krasna deca, zlate mame, mačoti očetje, neutrudljive vzgojiteljice in še in še ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2015 ob 22:01 ciciron gost

      Cicibančki naši, vi ste veselje te Zemlje, kot rožice, ptičke, ribice ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.