https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Akcija 10 krogov za 10 nasmehov - humanitarni tek v Ljutomeru

19.06.2015 ob 14:00  

V  akciji  10 krogov za 10 nasmehov, ki so se ji pridružili tudi policisti in s katero so zbirali finančna sredstva za socialno ogrožene družine, je po vsej Sloveniji za dober namen teklo 1261 tekačev, skupaj je bilo zbranih 11.690  evrov. Zaradi velikega zanimanja policisti skupaj z organizatorjem, društvom  Never  Give Up, pripravljajo dodaten tek, ki bo v ponedeljek, 22. junija v Ljutomeru.

Humanitarno  akcijo 10 krogov za 10 nasmehov je letos že petič organiziralo Športno  humanitarno  društvo  Vztrajaj - Never Give Up. Letos so tekli za deset socialno ogroženih družin, ki so bile izbrane preko Zveze prijateljev mladine,  ter  za  eno  družino,  katere  član je zaposlen v vojski, in eno družino,  katere  član je zaposlen v policiji, saj sta se akciji pridružili tudi Policija in Slovenska vojska.

Zaradi velikega zanimanja za sodelovanje v akciji so se pomurski policisti odločili, da skupaj z organizatorjem pripravijo še en dogodek.

Dodaten tek bo v ponedeljek, 22. aprila 2015, na atletskem stadionu športno rekreacijskega centra v Ljutomeru, na Ulici I. slovenskega tabora. Tek bo potekal med 16. in 20. uro.

Odtečete  lahko poljubno število krogov. Predhodna prijava ni potrebna, saj se  lahko  prijavite  na kraju, neposredno pred tekom. Na prizoriščih se bo dogajalo še marsikaj zanimivega.

Za  sodelovanje  v  humanitarnem  teku je predvidena startnina, in sicer 10 evrov za odrasle ter 5 evrov za otroke.

Tudi  če v teku ne boste sodelovali, lahko dobrodelni prispevek nakažete na:

TRR Športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never Give Up

TRR: 020320259609009

Sklic: 00 1010

Namen: Deset krogov za deset nasmehov

ali pa prispevate neposredno na lokacijah, kjer bo potekal humanitarni tek.

Zbrana  sredstva  iz  startnin  in  prostovoljnih prispevkov bodo dodana že zbranim  11.690  evrom,  ki  bodo  nato  enakomerno  porazdeljena  med  vse upravičence.

Vabljeni  na  dodaten  tek  v  Ljutomeru,  kjer bodo poskušali ta znesek še povečati in tako še bolj pomagati družinam v stiski!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.