https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Skupno nedeljsko praznovanje združilo Bakovčane

22.06.2015 ob 7:30  

Minula nedelja je bila za krajane Bakovcev prav poseben dan, saj se je že zjutraj pričelo praznovanje Dneva Krajevne skupnosti in Župnije Bakovci 2015, letos je prireditev potekala pod sloganom »Gradimo prihodnost«.


 

Praznovanje se je začelo s sveto mašo ob 9. uri, ki jo je daroval župnik Toni Kmet. Po darovani sveti maši je sledil krajši kulturni program, nato pa kosilo za vse udeležence. Druženje se je nadaljevali v sproščenem duhu ob zabavnih športnih igrah, v katerih so se pomerile ekipe iz različnih okrajev in društev iz Bakovcev.
 
 
 

Nedeljsko popoldne se je v Bakovcih zaključilo s prijateljsko nogometno tekmo med domačo ekipo Buzeti in duhovniško ekipo Pax. Zmagala je ekipa Buzeti, in sicer z  9 : 1.

Več fotografij v spodanji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.