https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Državni prvaki v malem nogometu so postali KMN Videm – Gostilna pri Maji

22.6.2015  

Državnega prvenstva rekreativcev v malem nogometu, ki je minuli konec tedna potekalo v Piranu, so se udeležili tudi KMN Videm Gostilna pri Maji iz Sv. Jurija ob Ščavnici, KMN Odranci, ŠD Filovci in KMN Pečarovci. Na umetni travi stadiona NK Portorož Piran je moštvo KMN Videm Gostilna pri Maji na državnem prvenstvu rekreativcev v malem nogometu ponovilo lanski uspeh in se ponovno zavihtelo na najvišje mesto v državi.

 

Organizator turnirja je bilo Malonogometno združenje Slovenije (MZS) v sodelovanju z NK Piran - Portorož. Pomerilo se je 14 najboljših rekreativnih malonogometnih ekip Slovenije. Tekmovanje je potekalo po sistemu dvojni knockout, kar pomeni, da ekipe, ki se v prvem delu niso uvrstile naprej, so bile razvrščene v spodnji del tekmovanja in se pomerile med seboj.

Ekipa KMN Videm – Gostilna pri Maji je postala državni rekreativni malonogometni podprvak in s tem ubranila lanskoletni naziv prvaka. V izenačenem boju jim je morala po rezultatu 1:1 in kazenskih strelih priznati premoč ekipa Filovcevi s 5:3. Tretji so bili ekipa Loška dolina.

Za zmagovalno ekipo KMN Videm – Gostilna pri Maji, ki jo je vodil Karl Zamuda, so nastopili: Darko  Zorko,  Marijan Žnidarič,  Sandi Križan,  Andrej Horvat,  Anton Vok, Martin Rihtarič,  Srečko Kovačec, Marko Karnet, Aleksander Belak,  Denis Potrč,  Mitja  Jelen in Jaka  Bojanič.

Naziv najboljšega vratarja je pripadel Andreju Horvatu iz Vidma, ki je v finalu ubranil kazenska strela. Najboljši strelec je postal Darko Zorko prav tako iz KMN Videm. Za najkoristnejšega igralca (MVP) prvenstva pa je bil izbran Kristjan Kulčar, igralec Filovcev.Za naj navijače pa so bili razglašeni ŠD Filovci.

Darko Zorko (KMN Videm – Gostilna pri Maji) je povedal, da »je bilo letos težje zmagati, ker so branili naslov državnih prvakov, da pa so prišli na prvenstvo z namenom, da zasedejo najvišja mesta«.

Kristjan Kulčar (ŠD Filovci), je po tekmi povedal, da »so morali priznati premoč Vidmu, saj so kot zmagovalci spodnjega dela tekmovanja (dvojni knockout sistem), morali v dnevu odigrati nekoliko več tekem«.

Odranci so v izločilnih bojih izpadli na zadnji stopnici s ŠD Filovci po streljanju penalov in zasedli končno 4. mesto.

Foto: Facebook MZS - Malonogometno Združenje Slovenije, KMN Videm - Gostilna pri Maji, NK Odranci 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2015 ob 15:17 gost

      Čestitke! Spet smo dokazali, da se pri nas v Pomurju igra najboljši mali nogomet.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2015 ob 16:54 pfg gost

      škoda le ka lehko igrajo taki cejlo sejzono ki igrajo velki fuzbal(karnet,potrč pa še gdo))))))pa isti dan kak je velki fuzbal......tan pa jin masno plačuvlejo!!!!!!!!!!sramota!!!!!!!!!

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2015 ob 15:59 gost

      pfg ne širi laži ....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2015 ob 17:23 gost

      Pfg Ce nimas dokazov ne govori, ker je tvoja izjava neresnicna,poglej si zapisnike s tekem malega nogometain potem odpri usta.lp

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2015 ob 18:18 slonek gost

      kolko dobijo toti decki na velken fuzbale nisce ne ve, je pa VIDEM klub , ki se od kar jaz pomnim24 let vidma ni placal nobenemu niti tolarja niti evra. Prekmurski malonogometnih klubov pa je kar nekaj, ki so placevali ali placujejo kakega igralca. Videm je ze dolgo ime za kvaliteten nogomet in zato so dobri decki vedno dobrodosli pri nas. Cestite se enkrat decki, svaka cas za drugo lovoriko.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2015 ob 22:20 VIOLAŠ gost

      GOST PFG DAJ SAM SE VDARI TI BO LAŽJE!!! MI SMO VIDEM !!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2015 ob 17:18 ludvik gost

      Videm ima najboljše prleške igralce, zato pa so vedno prvi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.