https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Gasilci tekmovali v Ižakovcih

Ižakovci, 24.06.2015 ob 9:00  

Minuli vikend je v Ižakovcih potekalo gasilsko tekmovanje v organizaciji in izvedbi Gasilske zveze Beltinci in PGD Ižakovci. Tekmovanja se je udeležilo skupno 38 ekip, ki so se borile za najboljše uvrstitve.


Najbolje so se uvrstile naslednje ekipe: 

 

Pionirji:

1. Gančani

2. Lipovci

3. Lipa

Pionirke:

1. Ižakovci

2. Gančani

Mladinci:

1. Beltinci

2. Lipa

3. Lipovci

Mladinke:

1. Melinci

Člani A:

1. Beltinci 2. ekipa

2. Lipovci

3. Melinci 1. ekipa

Članice A:

1. Gančani

2. Lipa

3. Beltinci 

Člani B:

1. Melinci

2. Odranci

3. Beltinci

Članice B:

1. Melinci

Starejši gasilci:

1. Lipovci

2. Beltinci

3. Odranci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2015 ob 10:26 domačin gost

      Škoda , da ste že danes dali v objavo Lahko bi drugi teden, da bi bilo vse bolj sveže , kot je tole za Ižakovce značilno ! Kje so pa druge ženske ekipe , da jih ni na slikah ? Saj so vse redne ( kefe ) !!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2015 ob 12:12 unči gost

      Melinčarke , se vijdi zakuj ste bile prve !!?? Zatou , ka mate tak seksi rijtke , tak lepou nabildane !!!!! je...i vas !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2015 ob 15:04 tunč gost

      Menej samo zanimle zakoj so nej dali deci kšenki pijačo pa kaj za pojesti.Tej stari kunji so pa žrli in si punili debele bleke sramota za organizacijo.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2015 ob 23:09 Sodnik gost

      Tunč tij pa ne svalijš nindri. Če je tekmovanje v Radmožancih si za komentatora, naj je v Ižakovcih si pa za komentatora. Zanimijvo je pa tau ka vedno kritiziraš hrano oz. ka se nekateri prenažirajo, deci pa ne dajo pijačo. Kelko znan na vsakon tekmovanji deca dobijo kak pijačo tak jedačo, tak ka prosim enkrat vtihni z takimi komentari. Če nemaš boljšega dela kak kritizirati, te idi rajši z Mure praj brisat.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2015 ob 3:48 joni gost

      kda pa nej nišče jeste dobo? vsaka ekipa dobi bone in sten jeste, večina še kar več jestija, pijača pa je itak na račun posameznoga PGD. Organizacija prireditelja nema nikaj sten ampak vso odgovornost nosijo poveljniki posamezne ekipe da poskrbijo za deco. starejši znajo za sebe poskrbeti ;D

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2015 ob 9:48 tunč gost

      Sodnik@ nej ka ne sfalin se tudi udeležin tega vsega. In vijdin kak deca prvo lejčejo in potli vijdin kak so deca žedna pa jin nišče ne da pijače kšenki ker si morejo kupiti razmiš tij.Tej stari kunji pa se prenažirajo in pre napijejo resan sramota.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2015 ob 12:05 ... gost

      Gasilska mladina ni nikoli ostala lačna ali žejna. Če so žejni ali lačni povejo mentorju in njim priskrbi hrano ali pijačo NA RAČUN GASILSKEGA DRUŠTVA. Gost-tunč. Očitno se niste udeležili tekmovanja ali pa ste se bolj osredotočili na šank kot pa na mladino.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2015 ob 12:13 tunč gost

      Dragi@ gost .......... če ne veš prebrati je stvar taka.. V glavnem deca nej so dobila to kaj sem napiso . Škoda je pa ker tako mladih nikoli neboste pridobili sramota..Ges pa glidam in gledam samo stari gasilci gejo in se prenagejo in nalokajo sram me je menej a vas gasilske oltajmere nej ha.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.06.2015 ob 15:57 Istevan gost

      Tunc pa ka tij si zabite? Saksi clan keri je udelezeni na tekmovanji dobi zasenki pijaco pa jesti pa naj je pionir, mladinec, clan ali veteran. Al ka ti zaj pa nej jasno?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.06.2015 ob 16:31 TUNČ gost

      istevan@ jasno mi je nej tou da deci nikaj ne date kšenki tou mi je nej jasno.Vij stari se pa prenažirate pa teh dejavnostih. Tam vidim dečico ki lečejo kot konji pa za zahvalo dobijo HVALA DA SI TAK DOBER BIL. Namesto resan pohvalnega.NEMAŠ TIJ POJMA KAK DECO KREJ SPRAVLATE.............

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.07.2015 ob 13:32 user gost

      gost - TUNČ te pa pridite ta, pa vi deci talajte k šenki pijačo, či ste tak pametni!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.