https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Znane nasprotnice ŽNK Teleing v kvalifikacijah za ligo prvakinj

26.6.2015  

V Švicarskem Nyonu je bil opravljen žreb kvalifikacijskih skupin za uvrstitev v letošnjo žensko ligo prvakinj. Kroglice so našim igralkam prinesle zanimivo skupino 5.


Prve vtise o žrebu, nam je zaupal športni direktor Alen Moharič,  ki se je tudi udeležil žreba v Nyonu: " Z žrebom smo zadovoljni,  dobili smo dva nasprotnika iz lanskih kvalifikacij WFC Ekonomist iz Črne Gore in Estonski  Pärnu JK, favorit skupine pa je prvak Romunije, Olimpia UT Cluj. Na nas je, da se dobro  pripravimo, zagotovo bomo naše vrste okrepili, uigrali in odigrali najbolje kar zmoremo. Pred domačimi gledalci, ki bodo naš 12.igralec, nam bo lažje."

Je pa svoje povedal tudi direktor kluba Štefan Kozic: "Dobili smo skupino, ki nam omogoča borbo za prvo mesto v skupini in to je v tem trenutku najvažnejše. Sicer so bile v 3. in 4. bobnu ekipe, ki so lažji nasprotnik od WFC Ekonomist in  Pärnu JK, s katerimi smo se pomerili že v lanskih kvalifikacijah, vendar je moje mnenje, da sta obe ekipi premagljivi. Mala neznanka nam je Olimpija, s katero smo imeli dogovorjeno srečanje 25.7. v beltinskem Športnem parku, zdaj pa do te prijateljske tekme sigurno ne bo prišlo, jih pa bomo dobro preštudirali. To leto v nadaljnje tekmovanje vodi samo prvo mesto in mi se bomo potrudili, da bomo na koncu iz skupine 5 to mi."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2015 ob 10:45 gost

      Šanse so za napredovanje, dekle dobro se pripravite pa idemo pa med 32.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2015 ob 14:55 gost

      Letos nemajo šans

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2015 ob 15:27 gost

      lll

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.07.2015 ob 7:48 PREKMURSKI ZET gost

      Srečno

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.