https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Športaj s Klinko: Bodi kul, športaj ful!

Gornja Radgona, 27.06.2015 ob 10:00  

V soboto, 13. 6., se je na ŠRC Trate  v Gornji Radgoni odvijala že 5. tradicionalna celodnevna športna prireditev »Športaj s Klinko«, ki jo je organiziral Študentsko-mladinski klub Klinka. Sončen dan je bil namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa in predstavitvi športov, ki v našem okolju niso prisotni ravno vsakodnevno.Obiskovalcem so tako ponudili enodnevno športno ekstazo v smislu udejstvovanja in predstavitve čim več športov, ki so jih lahko pozneje tudi sami brezplačno preizkusili. Na samem prizorišču se je skozi celoten potek dneva zbralo več kot 3000 obiskovalcev, ki so spodbujali športnike, sodelovali, ali pa le poklepetali v lepem vremenu. Da so se lahko gibali v ritmu je poskrbel DJ TimoG, ki je z zabavnimi in glasnimi zvoki dvigal motivacijo čez cel dan.


Organiziran je bil tudi turnirski del, v katerem so se obiskovalci lahko ob predhodni prijavi pomerili v turnirjih malega nogometa, tenisa, odbojke na mivki, streetballa ter organiziranem skate in blade tekmovanju. Zmagovalci turnirja v nogometu so bili člani ekipe M&M, ki so s prepričljivo igro ugnali ostalih 9 prijavljenih nogometnih ekip. V odbojki na mivki je slavila ekipa Dva na eno, v tenisu Damir Bezjak, v košarki ekipa Alma Mater Europaea, v blade in skate disciplini  pa sta zmago proslavila Hrvoje Čurić in Danijel Krempl.

Letos sta že tako pester program največjega ekstremnega športnega dogodka v Pomurju popestrila Nace Pintarič in Rok Bagoroš. Nace Pintarič je s svojim avto drift showom že dopoldan otvoril avto-moto del prireditve. Sledil mu je show svetovno znanega stunt riderja Roka Bagoroša, ki je v pol ure prikazal vrhunsko predstavo in skupaj z ritmi DJ TimoG-ja razgrel domače občinstvo. Popoldan sta svoj show ponovila, nadgradila in s tem povedla Športaj s Klinko do popolnega vrhunca.

Dogajanje na ŠRC Trate pa se je po ekstremnih avto-moto nastopih nadaljevalo in obiskovalci so se lahko preizkusili na velikem plezalnem stolpu, sodelovali in občudovali »free run«  adrenalinskega društva GRAB IT in se pridružili fit vadbi z Andrejo, saj je prav za ta namen potekal »klinkin intervalko«. Celotno dogajanje smo tudi letos dopolnili z igro ameriškega nogometa in prijateljsko tekmo med ekipama Tigers iz Domžal in Storks iz Murske Sobote, ki sta končali tekmo z rezultatom 12:6 za ekipo Tigers. Poskrbljeno pa je bilo tudi za najmlajše, saj so se lahko po svoje zabavali na napihljivem gradu ter zaplesali in pozdravili »Božota«, maskoto Študentsko-mladinskega kluba Klinka.

Ko se je finale turnirjev končal in smo podelili vse nagrade in priznanja najuspešnejšim športnikom letošnjega 5. dogodka Športaj s Klinko, so se obiskovalci in tekmovalci lahko udeležili še uradne po-zabave, ki se je odvijala v Pivohramu Golar in tam v sproščenem vzdušju zaključili dan. Da je dogodek uspel tako, kot si je ekipa Klinke zamislila, zatrjuje tudi predsednica kluba Anja Misja, ki dodaja: »Za nami je dogodek, ki smo mu po petih letih opravičili ime in dokazali, da je to resnično največji ekstremni športni dogodek v Pomurju. Hvala vsem, ki nas vzpodbujate in ste se dogodka udeležili v športnem in navijaškem duhu. Bodi kul, športaj ful!«

Več fotografij v spodni galeriji...

Študentsko-mladinski klub Klinka

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.