https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Filovci so bili v znamenju vina in kulinarike

Filovci, 28.06.2015 ob 11:00  

KS Filovcii je minulo soboto v sodelovanju z ostalimi društvi v vasi organizirala že 9. Festival vina in kulinarike.

 

Prireditev je povezana s promocijo vina in kulinarike v povezavi s kulturno dediščino lončarstva. Festival je bil letos že deveti po vrsti, njegova  bogata vsebina pa veliko prispeva h kakovosti turistične ponudbe destinacije.

Obiskovalci so lahko poskusili številne prekmurske jedi in vina. Sočasno je v Lončarski vasi potekalo 3. tekmovanje v kuhanju bograča na tradicionalni način. Pripravili so tudi razne delavnice, prikaz izdelave retaša in prekmurske gibanice, peko plemenjaka itd. Poskrbeli so tudi za kulturni program, zvečer je sledila zabava s skupino Duo jošt. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2015 ob 11:09 tinč gost

      BRAVO ORGANIZATORJI ! TAKO SE DELA ; PA TUDI TOLE JE PRAVA DOMAČA HRANA ! VSAKA VAM ČAST , enega si spijte na svoj račun !!!!!

      7 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2015 ob 11:54 tunč gost

      tinč@ to je prava hrana za lačne lidij kelko ges vijdin so vsi pri skledaj ker je kšenki menej bi sran bilou.

      17 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2015 ob 13:26 of pa tiste gost

      tunč ka si fauš? drugič idi malo okoli pa boš vido ke je nej vse kšenke, teslo eno šinfasto! bravo organizatore, samo tak dale.......

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2015 ob 20:53 kupinar gost

      Tou ne bi jo če bi me vrag jemal .Gor po narejzanon mesi je bilo malo morje tistij debelij svetlij velkij müj mesarskij .Brrrrrrrrrrr se me škrap spreletavle ka vse parovni lidji v sebe zmečejo .Inšpekcije sanitarna nikaj ne odi po takšij prireditvaj ali tü nej potrebno ?

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.06.2015 ob 12:53 pörköt gost

      Ha ,ha lidij oziroma obiskovalcov pa nindri večijnoma tisti za šenki ..........

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.