https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Končala se je 24. Poletna košarkarska šola Radenska Creativ Sobota

13.07.2015 ob 12:30  

Med 06.07.2014 in 10.07.2015 je na zunanjih igriščih in v dvorani OŠ I Murska Sobota potekala že tradicionalna 24. poletna košarkarska šola, ki jo je organiziral Košarkarski klub Radenska Creativ Sobota.

 

Šolo je obiskovalo rekordnih 52 udeležencev (tudi dve deklici) starih 6 do 14 let. Z njimi je delalo šest trenerjem pod  strokovnim vodstvom  Petra Juteršnika. Udeleženci so vsak dan opravili štiri ure treningov, igrali tekme in se pomerili v igri 1:1 ter prostih metih. Po kosilu so se odpravili na kopališče, kjer so nadaljevali z različnim igrami v vodi in ob njej. Zadnji dan šole so  se pomerili v  finalnih igrah 1: 1 in prostih metih.

Vsi udeleženci so prejeli priznanja za uspešno sodelovanje v šoli, najboljši v igri 1:1 in prostih metrih pa medalje. Ob koncu so pripravili za udeležence in njihove starše ter prijatelje še zaključni.

Zmagovalci v posameznih kategorijah v igri 1:1 so postali: Uroš Lukač, Izidor Horvat, Žan Šarkanj, Filip Horvat, Luka Grmič in Bruna Čeh.

Zmagovalci v posameznih kategorijah v izvajanju prosih metov pa so postali: Vid Šinko, Izidor Horvat, Aljaž Mikič, Filip Horvat, Niko Gomboc in Bruna Čeh.

Foto: Košarkarski klub Radenska Creativ Sobota

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2015 ob 23:28 Radeba gost

      Basketball is cool, yet football cooler. http://radeba.manifo.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.