https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ob 20. obletnici MO Murska Sobota v četrtek celodnevno praznovanje

14.07.2015 ob 12:00  

Ob 20. obletnici MO Murska Sobota pripravljajo na občinski praznik, to je v četrtek 16. julija, na Slovenski ulici praznovanje z bogato kulturno - zabavno in kulinarično ponudbo. 

 

Praznovanje bodo slovesno pričeli z godbeniki Pihalnega orkestra Murska Sobota in bakovskimi mažoretkami. Na odru se bodo skozi cel dan, vse do poznega večera,  zvrstili številni domači glasbeni izvajalci: Duo Catara, Dorina & Maruša, Indirekts, Julie & The Diamonds, Špirit band, Alma Merklin & Band in Sončna uprava. Športni klubi in  Klub prekmurskih študentov pa bodo na Slovenski ulici poskrbeli za športno-družabne igre »Mladi za mlade«.

Obenem bo v grajski dvorani potekala slavnostna seja mestnega sveta MO Murska Sobota. Slavnosti govornik bo prvi župan Mestne občine Murska Sobota in njen častni občan - Andrej Gerenčer. Na seji bodo podelili tudi letošnja občinska priznanja.

Praznik občine bodo zaključili v soboto, 18. julija, ko bo za vse obiskovalce prost vstop na murskosoboško kopališče. 

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.