https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Veličastna zmaga odbojkarjev Panvite Galexa

Murska Sobota, 16.1.2011  

V Murski Soboti so v derbiju 1. lige pred številnim občinstvom premagali drugo uvrščeno moštvo Marchiol Vodi. Murskosoboški odbojkarji so z zmago utrdili 3. mesto na lestvici. Trenutno imajo 34 točk (isto kot Marchiol Vodi), za prvo uvrščeno ekipo Calcit Volleyballa pa zaostajajo pet točk.

PANVITA GALEX : Marchiol Vodi 3:0 (25:22, 25:21, 25:22)

V domači vrsti se je po odličnem sprejemu servisa z največ točkami odlikoval srednji bloker Flisar (12 točk), takoj za njim pa je z dvema točkoma manj (10 točk) proti Prvačini prispeval Andrej Tot, ki je mimogrede z uspešno zaključenim napadom končal tako prvi kot zadnji niz. Na srečanju z gladko zmago Sobočanov, ki so tokrat nastopili brez kaznovanega trenerja Fujsa (ki  je tekmo spremljal s tribune, med gledalci) je bil tako še najbolj izenačen prav zadnji, tretji niz.

Za razliko od uvodnih dveh sta bila tu namreč tekmeca praktično vseskozi poravnana, Prvačani so od 18. do 20. točke vmes celo vodili za točko, a sta bila v tem nizu nezaustavljivi sprejemalec Čabarkapa in kapetan Basaneže (v prvih dveh nizih vsega dve točki) za preobrat na koncu premalo. 

Najboljši igralec minulega leta je Tot

Po veličastni zmagi proti Prvačini so po tekmi, pred razglasitvijo najboljših športnikov Pomurja za leto 2010, razglasili tudi najboljše igralce OK Panvita Galex za minulo leto. Po izboru občinstva je najboljši odbojkar murskosoboškega kluba postal sprejemalec Andrej Tot, pred korektorjem in kapetanom moštva, Tomažem Horvatom in srednjim blokerjem Gorazdom Flisarjem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. anch
      16.01.2011 ob 10:04 anch

      Povsem zasluženo, super tekma!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.