https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Rok Buzeti odhaja na preizkušnjo k ukrajinskemu prvoligašu

17.1.2011  

Dosedanji nogometaš Nafte je danes zjutraj dobil izpisnico, že jutri pa se odpravlja na priprave ukrajinskega prvoligaša  v Turčijo.

22-letni nogometaš iz Bakovcev tako zapušča Nafto, pri kateri je "pozabil" tudi na nekaj neizplačanih plač in premij ter se podaja novim izzivom naproti. Odhaja na preizkušnjo v enega izmed ukrajinskih prvoligašev (o imenu zaenkrat še ne želi govoriti), ki se mu bo pridružil na pripravah v Turčiji. "Upam, da se nazaj ne bom vrnil tako kmalu," z nasmeškom pravi dosedanji igralec Nafte.

Pravi tudi, da je v zadnjem času imel nekaj stikov z enim izmed madžarskih klubov, o pisanju nekaterih medijev, da naj bi bil blizu Rudarju pa, da ni bilo nič konkretnega.

"Hvaležen sem Nafti"

Buzeti upa, da se bo njegov dosedanji klub izvlekel iz nezavidljive situacije. "Žal je prišlo do tega, da se moramo raziti, a klubu sem hvaležen za vse, kar je storil zame. V situaciji, kot je v Lendavi trenutno, se je težko osredotočiti zgolj na nogomet, zato mi ni preostalo drugega, kot da zapustim Nafto."

Predstavitveni video Roka Buzetija na Youtube-u:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      17.01.2011 ob 13:19 lepi

      Prvo ka me spadne na misel v Ukrajine so Ukrajinke :) pa Ačimovičov gol :) http://www.youtube.com/watch?v=bXQVRc-ewYg&feature=related Buzeti upan ka boš tak ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lendavski
      17.01.2011 ob 13:20 lendavski

      Vso srečo! Zaslužiš si bil si resno eden izmed boljših pri Nafti, pa upamo ka se še kaj vrneš v naše kraje vseeno;).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. lepi
      17.01.2011 ob 13:21 lepi

      Pa saj je resno bil eden od najbaušek če se je pa včil pri mure :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Darja82
      17.01.2011 ob 13:44 Darja82

      Good luck! ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.