https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurska raziskovalna nagrada vabi najboljše diplomske, magistrske in doktorske naloge

25.01.2011 ob 9:39  

Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) v sodelovanju s Pomursko akademsko znanstveno unijo (PAZU) razpisuje Pomursko raziskovalno nagrado za najboljše diplomsko delo, magistrsko nalogo (znanstveni magisterij) in doktorsko disertacijo pomurskih študentov v letu 2010. Prijave možne le še do naslednjega tedna.

Lanskoletni nagrajenci

Podeljene bodo nagrade za:

  1. najboljše diplomsko delo[1] s področja naravoslovnih ved
  2. najboljše diplomsko delo[1] s področja družboslovja in humanistike
  3. najboljše delo aplikativnega pomena[2]
  4. najboljše magistrsko delo[3]
  5. najboljšo doktorsko disertacijo.

[1] Druga bolonjska stopnja ali univerzitetni študij 7. ravni izobrazbe.
[2] Vlogi priložite mnenje pomurskega podjetja v katerem se delo ali disertacija že je ali se potencialno lahko aplicira.
[3] Znanstveni magisterij, 8.1 raven izobrazbe.

Nagrade tudi do 1000 evrov

Nagrajenci prejmejo plaketo in denarno nagrado v višini 600 evrov za nagrade pod zaporednimi številkami 1, 2 in 3, 800 evrov za najboljše magistrsko delo in 1.000 evrov za najboljšo doktorsko disertacijo. Naloge bo ocenjevala strokovna komisija, sestavljena iz pomurskih akademikov, rednih članov PAZU. 

Kdo se lahko prijavi

Na razpis se lahko prijavijo študenti s stalnim prebivališčem v Pomurju in so diplomirali, magistrirali ali doktorirali v letu 2010. Kandidati, morajo izpolnjevati še naslednje pogoje:

1.)   za nagradi pod zaporednima številkama 1 in 2: 
-          so dosegli povprečno oceno vsaj 8,
-          so mlajši od 27 let,
2.)   za nagrado pod zaporedno številko 4:
-          so dosegli povprečno oceno na podiplomskem študiju vsaj 8,
-          so mlajši od 31 let,

Foto: Karlo Vratarič 

Prijava mora vsebovati izpolnjen prijavni obrazec in ustrezne priloge.  Prijavitelji lahko oddajo prijave osebno ali pošljejo priporočeno po pošti v zaprti ovojnici, s pripisom: »PRN 2010«, na naslov: PIF, Lendavska 5a, 9000 Murska Sobota (dodatne informacij na tel. 02 534 80 26). Rok za oddajo prijav je 1. 2. 2011. 

Prijavni obrazec najdete v spodnji priponki ...

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.