https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Izbrali najboljše lendavske športnike

Lendava, 28.01.2011 ob 12:55  

Najboljši športnik leta 2010 je postal Iztok Utroša, državni reprezentant v badmintonu, najboljša športnica je prav tako postala igralka badmintona Sabina Magyar, za ekipo leta je bila izbrana NK Nafta.

Prireditev je v Lendavi potekala v sklopu 50. obletnice Športne zveze Lendava. Najboljši v posameznih kategorijah so:

Moški

  1. Iztok Utroša (državni reprezentant v badmintonu)
  2. Jože Benko (nogometaš, vodilni strelec 1. SNL)
  3. Alen Šernek (judoist, sedmi na državnem prvenstvu)

 

Ženske

  1. Sabina Magyiar (badminton, kategorizirana športnica državnega razreda)
  2. Tadeja Donko (hitrostna rolarka)
  3. Tadeja Hozjan (judoistka)

 

Najboljše ekipe

  1. NK Nafta
  2. KBV Lendava
  3. NK Hotiza

Priznanje za perspektivna športnika sta prejela Marko Nagy in Melita Gönc (oba KBV Lendava).

Priznanje za najboljšega športnega delavca leta je prejel trener NK Nafte Damir Rob, priznanje za »fair play« pa je prejelo moštvo NK Nafte (U-10). Rekreativec leta je postal Mladen Kosi, jubilejni nagradi pa sta prejela Aero kub Mavrica in SD Varstroj. Ob 50. jubileju Športne zveze Lendava so prejeli Viljem Sekereš, Bojan Hojnik, Štefan Utroša, Viktor Ketler, Vinko Svetec, Marica Varga ter športni zvezi iz Varaždina in Zalaegerszega. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.