https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Beltinski župan Gomboši člane občinskega sveta popeljal v 21. stoletje

Beltinci, 28.01.2011 ob 13:18  

Člani občinskega sveta občine Beltinci bodo odslej uporabljali sodobne informacijske tehnologije.  

"Ker želimo biti učinkovita in sodobna občinska uprava, smo uvedli elektronsko poslovanje tudi za člane občinskega sveta in delovnih teles občinskega sveta. Dobili so prenosne računalnike in tudi  dostop do gradiv bo po novem potekal preko interneta ter preko elektronske pošte. Pri računalnikih je občina že privarčevala, saj smo zahtevali brezplačni odprto-kodni operacijskih sistem in programe," je ob tem povedal beltinski župan Matej Gomboši

Sejo končali v rekordnih dveh urah

Novo informacijsko tehnologijo so svetniki preizkusili včeraj na seji občinskega sveta. Prvič so uporabili sodobni glasovalni sistem Optimus, prvi odzivi pa so pozitivni. "Bili smo zelo učinkoviti, saj smo proračunsko sejo zaključili v rekordnih dveh urah. Razprava je bila konstruktivna, sodelovanje vseh prisotnih korektno, tako da smo vse predložene sklepe sprejeli soglasno in v predloženi vsebini. V občini Beltinci se zavedamo, da je kvalitetna priprava gradiv, strokovnost delovnih teles (odborov in komisij), ki sodelujejo pri delovanju občinskega sveta ter strokovnost javnih uslužbencev, ključnega in bistvenega pomena za to, da potekajo seje v prijetnem vzdušju in so tudi zaključene v čim krajšem času," še dodaja Gomboši.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      28.01.2011 ob 16:21 Chevapcic

      .. Lan Party .. :-))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. PREKMUREC
      29.01.2011 ob 9:43 PREKMUREC

      Zaj pa facebook pa v stili ravno glasujem, ravno poslušam, za moment sem zapustil sejo (wc), igram tetris. Po moje do prvo meli kakši tečaj pred sejo pa te dele. Kda računalo zamenja traktor.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.