https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafto zapustili še Bečiri, Kokol in Repina, prihajata Lazič in Eterović?

29.1.2011  

Čeprav v tem trenutku še ni znano, kdo bo nasledil Igorja Magdiča na mestu predsednika, treningi potekajo nemoteno. Je pa vse več nezadovoljnih igralcev, tako so odšli še trije. Zvestobo Nafti obljubila nekdanja kadetska reprezentanta Jovanovič in Korošec.

Lahko bi rekli, da se ponavlja zgodba iz pripravljalnega obdobja pred letošnjo sezono. Tudi takrat je bila situacija glede igralskega kadra zelo negotova in klub je zapustilo 16 igralcev. Kot smo lahko videli v jesenskem delu prvenstva je klubu nato vseeno uspelo zbrati igralce, ki so se lahko kosali praktično z vsemi, to nenazadnje kaže tudi položaj na lestvici, kjer Lendavčani zasedajo visoko četrto mesto.

Novi trije odhodi, a obetajo se tudi okrepitve

Po sedmerici, ki niti ni začela s pripravami, so nad klubom očitno obupali še Erdžan Bečiri, Miha Kokol in Jernej Repina. Številka hitro narašča in glede na finančno stanje v klubu morda omenjena trojica niti ni še zadnja, ki je povedala adijo.

Miha Kokol in Erdžan Bečiri (skrajno levo)

Na drugi strani pa je tudi vse več igralcev, ki so se odločajo za izziv ter igranje v Nafti. Po Luki Prašnikarju, Nemanji Joziću in Dejanu Komljenoviču sta polletno zvestobo lendavskemu prvoligašu obljubila tudi zdaj že nekdanja igralca Simer Šampiona, Rade Jovanovič in Miha Korošec. Ni še znano, kaj bo z mladincem Dinama Nikolo Olujićem, ki je pretekle dneve treniral v Lendavi, omenjata pa se prihoda branilca Igorja Laziča in hrvaškega napadalca, ki je v preteklosti že bil ljubljenec občinstva v Lendavi, Mateja Eterovića.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.