https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

EROTIKA

Nekaj trikov, kako kljub vročini seksati

20.7.2015  

Letošnje poletje je prineslo že tretji vročinski val. Zaradi visokih temperatur nas mine volja do kakšnega koli dela, kaj šele, da bi seksali. Poglejmo si nekaj idej, da vam bodo hormoni kljub vročini podivjali.


Seks pod tušem

Izgovor zakaj seksati pod tušem, je pasja vročina odličen izgovor. Po končani akciji si lahko v kad nalijeta mrzlo vodo in v njej poležavata, se spočijeta in popijeta osvežilno pijačo.

Igrajta se z ledom

Vzemita ledene kocke in se z njima sprehajajta po telesu. Eden drugega hladita z ledom. In ne sekirajta se za malce mokro posteljnino in rjuho, od vse vročine, ki prihaja od zunaj in od vajinih teles, je hitro sušenje zagotovljeno.

Previdno izberita pozo

Izbirajta poze, kjer nista večino časa telo ob telo, saj vama bo samo še bolj vroče. Recimo kavbojka in „po pasje“ sta pozi, s katerima lahko začneta.

Foto: slovenske novice.si 

Seksajta v bazenu

Če imata na voljo bazen, v katerem lahko brez zadržkov divje seksajta, ga uporabita. Izogibajta se javnim bazenom, kjer seks najbrž ni najbolj higieničen in najbrž vama ne bi bilo všeč, da vaju kdo zaloti.

Seksajta na prostem

Ker je to nelegalno, se lahko nekam skrijeta, kjer vaju nihče ne bo opazil in vaju prijavil policiji. Pomurje ima kar nekaj gozdnatih površin, kamor lahko odideta s svojo odejo.

Ledeni poljubi

Privoščite si ledeno hladno pijačo ali sladoled in si privoščita sladke in mrzle poljubčke. Ne bojte se poljubljati svojega partnerja kje drugje kot samo na ustnice. Verjemite, da bo vesel, če boste s svojimi hladnimi ustnicami zašle še kam drugam.

Vir: zurnal24.si

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2015 ob 11:03 gost

      prste si dajta v rit !!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2015 ob 14:57 starka gost

      STARI PRAVIJO: Cuca julija in avgusta na dopust! Mladi pa hočete prelisičiti rek modrih.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2015 ob 16:38 gob gost

      Seks je božanski obred, ker preko njega prihajajo nova bitja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2015 ob 17:00 gost

      JUNIJ, JULIJ , AVGUST ----pizdo primiru PUST !!! deca mij že znamo kak !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.07.2015 ob 20:15 gost

      ali pa, junij, juli, avgust ---- pičke na dopust

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2016 ob 17:04 gost kiki gost

      lep sexs ob pomurcu...sex je tudi zdrav

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.11.2019 ob 0:15 Sosi gost

      Es gribētu apmeklēt jūs, lai mēģinātu mani dažādās pozās. Rakstiet šeit--- www.2020.na.to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.