https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Z budnico po vasi začeli praznovanje 90-letnice PGD Hotiza

Hotiza, 26.07.2015 ob 7:00  

Včeraj so na prireditvenem prostoru Nogača na Hotizi obeležili 90. obletnico delovanja PGD Hotiza. Še pred tem pa so zgodaj zjutraj pripravili za vse hotižane budnico po vasi.


Svečanega dogodka so se udeležili članice in člani PGD Hotiza, s svojim prihodom pa so izkazali čast in zahvalo še člani gasilskih društev iz sosednjih krajev in občin s katerimi odlično sodelujejo.

V kulturnem programu so nastopili Godba veteranov Velenje, otroški  in cerkveni pevski zbor ter ljudski godci s Hotize. Zbrane so nagovorili predsednica PGD Hotiza tovarišica Karmen Stanko, predsednik GZ Lendava Srečko Prendl, predsednik Pomurskega gasilskega regijskega sveta in podpredsednik GZS Milan Antolin in podžupan Občine Lendava Stanislav Gjerkeš.

Ob tem jubileju so Gasilska zveza Slovenije, Občina Lendava in PGD Hotiza zaslužnim podelili priznanja in zahvale. Po kulturnem programu je sledila prava gasilska veselica z ansamblom Štrk.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.07.2015 ob 12:07 šerif gost

      Jezuš kak so si pa edni bleke kšenki punili kmetje he he....

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.07.2015 ob 12:34 kodila gost

      Ka se pa Hebar tan prči ? Ka Balažek niti vö ne vüpa prijti ? Kak de pa stolp outpru?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.07.2015 ob 21:06 ogenjček gost

      Gasilci, dečki lejpi, dečki pravi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.