https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tujec posedoval ponarejeno vozniško dovoljenje

29.07.2015 ob 7:50  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru in štiri primere povoženja divjadi.

 

V dveh prometnih nesrečah sta se dva udeleženca lahko telesno poškodovala, v ostalih petih nesrečah pa je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete smo v Bogojini obravnavali tatvino akumulatorjev s tovornega vozila, v Černelavcih tatvino krompirja z njive in v Satahovcih poškodovanje tuje stvari. Soboški policisti so sprejeli še prijavo kaznivega dejanja Goljufije, ljutomerski pa prijavo tatvine mobilnega telefona. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so obravnavali tujca, ki je posedoval ponarejeno vozniško dovoljenje Nemčije.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali dopoldan na pomurski avtocesti, popoldan pa na območju PP Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija