https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

INTERVJU

Prekmurka Miša Zečević zastopa slovensko lepoto v Turčiji

31.07.2015 ob 7:00  

Mlada in energična Prekmurka Miša Zečević je mnogim poznana kot plesna učiteljica, osrečuje pa jo tudi petje in ustvarjanje za otroke, saj je lani prav za njih izdala svojo prvo zgoščenko. Lepotica, ki ji največ pomenijo fant, družina in prijatelji, se v tem trenutku nahaja v Turčiji, natančneje v Izmirju, kot slovenska predstavnica Miss Exclusive 2015.

Miša Zečević je za naš spletni portal iz Izmirja odgovorila na par vprašanj.

Bila si izbrana za slovensko predstavnico MISS EXCLUSIVE 2015, lahko kaj več poveš o samem tekmovanju?

Izbrana sem bila na podlagi fotografij, saj izbora zaenkrat še ne organizirajo v Sloveniji. Tukaj v Izmirju so dekleta iz 40 držav sveta - od Rusije, do Gvineje, Estonije itd., več o izboru je mogoče najti na www.missexclusive.eu, kjer so navedene vse moje sotekmovalke in kjer poteka glasovanje. Izbor, ki poteka od 28. julija do 16. avgusta, bo predvajan 15.8. 2015 v živo na turški nacionalni televiziji, prav tako bo tekmovanje možno spremljati preko interneta. Prireditev, ki vključuje veliko plesa, bo trajala eno uro in pol.

Miša Zečević, tretja z leve, s sotekmovalkami

Kako je s sponzorji, glede na to, da tekmovanje pri nas ni organizirano? Si prejela veliko podpore s strani domačih ustvarjalcev oziroma sponzorjev?

Ja. Moji sponzorji so Marjeta Vidic in Aleš Černi, Joseph Ribkoff, Botega Verde, studio Kataya, HelenaDia Slovenija ter Radgonske penine. Pred odhodom na tekmovanje mi je direktor trgovine Bottega Verde, Sebastjan Komac, izkazal podporo in lepo gesto ter me povabil, da si osvežim svoj nabor naravne kozmetike. Za lepotičenje oziroma nego obraza in nohtov pa je poskrbela Jana iz Studia Kataja v Černelavcih.

Skupaj z našo modno oblikovalko Marjeto Vidic sva izbrali nekaj lepih oblek, ki sem jih ponesla v Izmir - njene kreacije laskajo ženskim oblinam, a so hkrati elegantne in pokažejo ravno dovolj. V kovčku pa se najdejo tudi obleke in torbici Josepha Ribkoffa.

Na finalni večer bom nosila belo obleko našega uspešnega domačina Aleša Černija - obleka me je takoj prepričala in me spominja na pravljico Labodje jezero. Piko na i bo obleki dodal safirni parček ročno izdelanih unikatov HelenaDia Slovenija, ki osrečuje že na tisoče žensk po celem svetu.

Tekmovalke morajo prinesti tudi darilo za guvernerja Izmirja. Kaj si ponesla s sabo?

Za guvernerja Izmira sem morala izbrati darilo, ki izvira iz Slovenije. Naša dežela je polna prelepih gozdov, kjer je v drevesih shranjena sončna energija, energija letnih časov in dežnih kapljic. Les je večen, še posebej, če ga obdelajo spretne roke, ki ga skozi toplino oblike pokazejo v najlepši luči. Prav tako ima uporabno in estetsko vrednost. Naši predniki so verjeli, da v drevesih prebivajo dobri bogovi, od tod izvira naša navada, da potrkamo po lesu, da bi dobre sile odgnale zlo. Tokrat je moj oče, Ljubomir Zečević, izbral slovenski les črni oreh, ki ponosno razkazuje svoje letnice in teksturo. Upam, da bo guverner zadovoljen, zame pa je zapestnica, ki mi bo dala občutek, da me oče drži za roko v trenutkih, o katerih sem sanjala, ko sem bila se njegova mala punčka...

Kako si zadovoljna z organizacijo v Turčiji? Kaj meniš o konkurenci in kakšna so tvoja pričakovanja?

Z organizacijo sem zelo zadovoljna, navajena sem disciplin in trdega dela, seveda pa je poskrbljeno tudi za užitek in lepe izlete, večerje ipd. Moja pričakovanja so skromna, konkurenca je velika in sem sem prišla z namenom, da uživam v sodelovanju, pridobim nove izkušnje in spletem nova prijateljstva in poznanstva. Zelo dobro se razumem z dekleti, še posebej s cimro iz Hrvaške, ki je prava lepotica. Za nas lepo skrbijo, za varnost, hrano in druge pomembne stvari je poskrbljeno.

Za konec bi se rada zahvalila prijateljici Tadeji Ternar za spodbudo pri tem projektu, prav tako sem pozitivno presenečena nad tako dobrim odzivom mojih dragih pa tudi sponzorjev. Vsem pošiljam lepe pozdrave iz Izmirja!  

 

Več fotografij v spodnji galeriji (foto: osebni arhiv)...

 

    Fotogalerija